Πυρομετρο;παιδια τελικά σιγουρευτηκα γτ τώρα μόλις εψησα ένα κέικ και μου το έκανε κάρβουνο από πανω σε είκοσι λεπτά τόσο ήθελε βέβαια το κέικ για να γίνει και το χα βάλει αρχικά στους 180 μετά στους 50 δεν έσβηνε ο θερμοστάτη το φωτάκι. Και αν τέλει έκαιγε όλο το μηχάνημα παρά πολυυ.. Μπαα δεν νομίζω να έχει πυρομετρο το πολυμετρο του. Γτ το είδα και εγώ όταν είχε έρθει. Εγώ βασικά την έψαχνα πολλή τη δουλειά και με βιντεάκια στο ίντερνετ αλλά αυτό με το μάτι δεν μπορουσα να το καταλάβω οπότε με διαφωτίσει φίλος. Γτ είχα παραδώσει τα όπλα. Να φανταστείτε έχω κάνει μόνη μου συντήρηση αιρκοντισιον, έχω ξεβιδωσει νεροχυτη άλλαξα το πορτακι της πορτας πλυντηριου που έσπασε και μέχρι να το αλλάξω το άνοιγμα από πανω και εβαζα το χέρι μου. Προφανώς όλα αυτά τα κάνω με προσοχη και εκτός ρευματος. Επίσης ξέρω λίγα από κυκλώματα και τετοια και μου την έχει βαρεσει εκεί τώρα😂😂😂αλλά αυτά με την κουζίνα μεπαραδυσκολεψαν η αλήθεια είναι. Γενικά έχω γλιτώσει αρκετά λεφτά έτσι φτιάχνοντας τα μόνη μουΓτ δν χρειάζεται και λεφτά.τωρα βέβαια ήμουν στο τσακ να φωνάξω ηλεκτρολόγο για την κουζίναδεν πηγαινεαλλο.

Απάντηση με παράθεση