Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Βάλε μια καλύτερη φόρο.υποπτος ο πυκνωτής στο τροφοδοτικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπαμπης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Γεια σας παλι μετρησα την τιμη του θερμοστοιχειου της αντιστασης ntc και μου εδειχνε κρυα που ηταν η αντισταση χωρις να δουλευει το πλυντηριο 4kohm συμφωνα με εναν πινακα απο πληντηριο vestel που βρηκα αυτο αντιστοιχει σε θερμοκρασια 50 βαθμους μπηκα παραλκηλα στην εξοδο της καρτας που δινει ταση στην αντισταση απλως το ενα καλωδιο το περναει μεσα απο την επαφη ενος πρεσοστατη εγω μπηκα πριν την επαφη στην πλευρα της καρτας οχι της αντιστασης και το αλλο καλωδιο το παει απευθειας στην αντισταση
    Εβαλα 90 βαθμους εβαλε κανονικα νερο γυριζε ο καδος δεξια αριστερα δεν εδινε ταση οβολτ
    Μετα εβγαλα ενα θερμοστοιχειο απο ενα παλιο πλυντηριο ζανουσι το μετρησα ειχε 10 kohm εβαλα το προγραμμα εβαζε και εβγαζε την αντισταση αλλα ταση επαιρνα μονο 16 βολτ ενω με τον πριηγουμενο βολβο ειχα παντα 0 βολτ βεβαια εγω μετραγα πριν την επαφη μηπως δεν ειχε κκεισει ο πρεσσοστατης και δεν εβλεπε η εξοδος φορτιο και εδινε μονο 16 βολτ αλλα η εξοδος ερχεται απο ρελε οχι τραιακ ισως εχει προβλημα η επαφη του ρελε θα το δω
    Αυτο που μου πριξενησε περιεργεια ειναι οτι οταν εβαλα κανονικα το δευτερο θερμοστοιχειο των 10 kohm στην θεση του θερμοστοιχειου των 4 kohm. Μεσα στην αντισταση ειχα πακι συνεχεια 0 volt βεβαια παιζει μηπως επειδη οταν τον επιασα με τα χερια να τον αλκαξω να του κατεβασα την θερμοκρασια

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Άλλαξε το πυκνωτή στο τροφοδοτικό και άσε τα άλλα ψαξιματα για μετά.οχι τον ηλεκτρολυτικοί τον αλλά για την πτώση τάσης.βαλε καλή φόρο και τις δύο μεριές.τουρκικες φτηνό δουλειές.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπαμπης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Γεια σου Γιωργο το τροφοδοτικο της πλακετας ειναι στην παρακατω φωτο πιον πυκνωτη εννοεις να αλλαξω τον μπλε?
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση] United un3248
    από sotososfp στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-20, 19:05
  2. [Τηλεόραση] Βλαβη UNITED CRT
    από kostan στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-18, 23:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-18, 19:13