Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα , στο πρώτο σου ποστ στην πρώτη φωτο σου αριστερά πάνω , δίπλα από το τύλιγμα ( χάλκινα σύρματα ) υπάρχει ένα γαλάζιο εξάρτημα που έχει δύο ποδαράκια , είναι το thermistor , το ένα ποδαράκι φαίνεται να έχει σκάσει λίγο η μόνωση του . Αυτό πρέπει να αποκολληθεί το ένα ποδαράκι και με το πολύμετρο να δεις εάν έχει συνέχεια (κλίμακα ωμ)
Καποιο βιντεακι υπαρχει να με βοηθησει?Εχω πολυμετρο αλλα μεχρι ενα σημειο ξερω να το λειτουργω(τα βολτ)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Groniris το καρβουνάκι στο #4 το βρήκες όπως εικονίζεται? (στην μύτη μπροστά που ακουμπάει στον συλλέκτη). Επιπέδωσε τα / και δες αν έχουν πρόβλημα τριβής πάνω στον συλλέκτη.
Ή πρόβλημα στα κουζινέτα αν η μπομπίνα περιστρέφεται δύσκολα.
Αν τίποτα από τα παραπάνω , μήπως στο μπλέντερ αλέθεις πέτρες?
το καρβουνακι το εβγαλα απο μεσα για να το φωτογραφισω ωστε να μου πειτε αν ειναι καμενα και πρεπει να παρω αλλα.και το αλλο απο την απεναντι πλευρα το ιδιο ειναι. θα τα επιπεδωσω και θα το δοκιμασω

[QUOTE=gep58;606441]
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα , στο πρώτο σου ποστ στην πρώτη φωτο σου αριστερά πάνω , δίπλα από το τύλιγμα ( χάλκινα σύρματα ) υπάρχει ένα γαλάζιο εξάρτημα που έχει δύο ποδαράκια , είναι το thermistor , το ένα ποδαράκι φαίνεται να έχει σκάσει λίγο η μόνωση του . Αυτό πρέπει να αποκολληθεί το ένα ποδαράκι και με το πολύμετρο να δεις εάν έχει συνέχεια (κλίμακα ωμ)

πυκνωτής είναι και πρέπει να έχει ίδιο και στο άλλο κάρβουνο. Αλλού ψάξε την βλάβη. Αν μπορείς να βρεις growler έλεγξε τον ρότορα.
δεν εχω ιδεα απο glower.ερασιτεχνης ειμαι και πειραματιζομαι σε ικανοποιητικο βαθμο.
εχει 2μπλε.ενα σε καθε μερια.να τα ελεγξω και τα δυο με πολυμετρο οπως ειπαν και παραπανω?