Σας χρωστάω κάποιες εξηγήσεις έστω 4 μήνες μετά, τσεκάρετε πως μπορείτε να την πάθετε και τι παιχνίδια μπορεί να κάνει η τηλεόραση!
καταρχάς η μπάρα τροφοδοτείται με ρεύμα το τσέκαρε ένας θείος μου ηλεκτρονικός, μετά ανέλαβα εγώ...

1. Ενώνω το καλώδιο του τροφοδοτικού στην μπάρα που μοντάρονται οι LED μπάρες.

ΓΕΦΥΡΩΣΑ με ένα καλώδιο του ΟΤΕ το +ή- της τροφοδοσίας στο + ή - της διπλανής μπάρας από αυτής που ήθελα να ανάψει για να κάνει κύκλωμα και να ανάψει. (όλα στην τύχη τα έκανα) και είχα τοποθετήσει στην μπάρα μόνο μια LED μπάρα (η οποία άναψε ΕΝΤΟΝΑ και κράτα το έντονα...), η δεύτερη άναψε το ίδιο έντονα, η τρίτη, άναψε έντονα η τέταρτη δεν άναψε καθόλου γιατί την είχα σπάσει στην μέση όπως την ξερίζωσα από την τηλεόραση και η ΠΕΜΠΤΗ μπαρα άναψαν έντονα τα 8 από τα 9 λαμπάκια.

Αγοράζω μόνο μια μπάρα με σκοπό να αντικαταστήσω μόνο την διαλυμένη.

τοποθετώ όλες τις LED μπάρες στην μπάρα τροφοδοσίας ρεύματος, και σκέφτηκα πριν την δέσω να την δοκιμάσω πρώτα αν ανάβουν οι led μπάρες οπότε όπως είναι την βάζω στην πρίζα, αλλά δεν άναψε καμία μπάρα! ΣΚΟΤΑΔΙ !
και ξανά από την αρχή, τις ξαναβγάζω όλες εκτός από μια LEDμπάρα και ξανά γεφυρώνω με το καλώδιο του ΟΤΕ... όλες μια μια ανάβανε εκτός από την πέμπτη led-μπάρα που άναβαν τα 8 από τα 9 led...

σκέφτηκα ότι ίσως να είναι η λεγόμενη διάταξη σε σειρά όπου όταν δεν ανάβει μια λάμπα δεν ανάβουν όλες... οπότε ξαναπάω στο μαγαζί αγοράζω άλλη μια μπάρα.

Την τοποθετώ και αυτή και όλες και λέω ας κάνω πρώτα μια δοκιμή πριν δέσω την TV... αλλά ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΚΟΤΑΔΙ δεν άναβε καμία...

Την παράτησα, έτσι στην πρίζα κάθομαι στο lap top και σβήνω το φως του δωματίου μου να δω ταινία... και ξαφνικά βλέπω οι λάμπες να είναι όλες αναμμένες νόμισα ότι δαιμονίστηκε

Όταν συνδεόντουσαν όλες μαζί στην μπάρα ο φωτισμός που βγάζανε ήταν μικρός... απειροελάχιστος που μόνο αν έσβηνες όλα τα φώτα του δωματίου θα το έβλεπες. Ενώ όταν τις γεφύρωνα φώτιζαν υπερβολικά!
Αμέσως δένω την τηλεόραση κουτσά στραβά πατάω από το τηλεκοντρόλ να ανοίξει και όλα καλά παίζει κανονικά!