Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manos_3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη η διαφορά αυτη στα 15 volt δεν πειράζει και όλες τις συσκευές;;;;Επίσης, εσύ τι led λάμπες έχεις;;;;Σκέφτομαι να πάρω αλλά δεν θέλω να έχουν αυτό το νεκροφώς....αλλά θέλουμε ζωντανό φως.....βγάζουν καποιες από αυτό;
    Στην ερώτησή σου να σου πω ότι οποιοδήποτε ωμικό φορτίο θα επηρεαστεί από αυτά τα 15volt όπως είναι οι λάμπες πυράκτωσης, όμως όλα τα υπόλοιπα επειδή έχουν δική τους τροφοδοσία εσωτερικά όπως οι λάμπες LED έχουν μεγάλες ανοχές και δεν θα καταλάβουν τίποτε.Οι λάμπες που έχω αγοράσει είναι Eurolamp 15watt,με 3 ευρώ η κάθε μία, θα τις βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρικών,ηλεκτρολογικών, και έχω δύο λάμπες σε κάθε δωμάτιο, όπως επίσης δύο λάμπες και στο φωτιστικό της κουζίνας. Το φως είναι τέλειο. Αγόρασε δύο τεμάχια για δοκιμή, και μάλιστα έχεις και επιλογές για ψυχρό η θερμό φωτισμό.Οταν τις βρεις στο κατάστημα θα σου εξηγήσουν.Αν είχες Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη στην περιοχή σου θα σου πρότεινα και κάτι λάμπες δικές του κι εκείνες LED λίγο πιο ακριβές, αλλά επειδή είσαι Χανιά σίγουρα δεν έχεις αυτήν την επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/19761048/Eu...180-80207.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 07-04-20 στις 16:49
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας