Την επαφή την κλείνει απλά δεν αγκιστρωνει το μάνταλο. Βλέπω μια μαυρίλα , δεν ανοίγει το εξάρτημα ; Μήπως έχει κάνα βιδακι ή κάνα κλιπς με προσοχή με ένα κατσαβίδι να δούμε τι έχει μέσα;
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την επαφή την κλείνει απλά δεν αγκιστρωνει το μάνταλο. Βλέπω μια μαυρίλα , δεν ανοίγει το εξάρτημα ; Μήπως έχει κάνα βιδακι ή κάνα κλιπς με προσοχή με ένα κατσαβίδι να δούμε τι έχει μέσα;
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το λευκο εξαρτατακι γυριζει οταν το πιεζω με το κατσαβιδι
1585428440370445954539.jpg το οποιο κινειται και ενεργοποιειται απο αυτό το σταθερο σημειο
1585428813189-1810711250.jpg15854288830461104212672.jpg1585428969976-265849039.jpg αυτο το εξαρτηματακι με το μαυρισμα και πανω σε αυτο ερχεται και προσαρμόζεται το πορτοκαλί που φαίνεται στην πρωτη πρωτη φωτογραφία
Έχει να κάνει και με ένα μικροσκοπικό ελατήριο που μόλις διακρίνεται στο πορτοκαλί εξάρτημα του μηνύματος #3 .
Η λογική είναι τα άσπρα πλαστικά (σύρτης στην ουσία) να αγκαλιάσουν σαν δαγκάνες το εξάρτημα στο #8 για να κλειδώσει μηχανικά / αλλά και ταυτόχρονα να πιέσουν τον ηλεκτρικό διακόπτη.
Το λαστιχάκι επίσης στο μήνυμα #3 που ανήκει?
Πιθανολογώ το ελατήριο το μεταλλικό να έχει χάσει την ελκτικότητα του έτσι ώστε να μπορέσει να αγκαλιάσει σφικτά το εξάρτημα στο #8.
Φτιάχνεται άμα το παίξεις και λίγο Μαγκάιβερ
Α ωραια!Ευχαριστώ πολύ....το λαστιχακι ειναι ασχετο το εχω για το σακουλακι που φυλαω το προτοκαλι πλαστικο με το ελατηριο για να μην χασω κατι.Θα το τσεκαρω αυριο αυτο με το ελατηριο και θα επανέλθω!
Αν διαπιστώσουμε όντως πρόβλημα και αδυναμία στο ελατήριο , θα σε παραπέμψω σε άλλον μαστοράντζα.
https://www.youtube.com/watch?v=JVgcdTciS_o