Σωστά, αλλά έτσι κι αλλιώς την έχω βάλει ψηλά στο μπαλκόνι και έχει και καπάκι (συν έχω βάλει κάτι σιλικόνες στις ενώσεις των πλαστικών), οπότε υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να έρθει σε απευθείας επαφή με νερό είτε από βροχή (λόγω του από πάνω μπαλκονιού) είτε από πότισμα, πλύσιμο μπαλκονιού κτλ. Η υγρασία είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο της αλλά δεν έχω και πολλά να κάνω γι' αυτό, απλά θα την προσέχω και θα την αλλάζω αν χρειάζεται.
Εγώ όμως το ρωτάω ως αρχή: συσκευή με φις χωρίς γείωση αν τη βάλεις σε πρίζα με γείωση μπορεί να την εκμεταλλευτεί (τη γείωση); Υποθέτω πως όχι
Τι άλλαξε από τότε που πουλούσαν τέτοια;
![]()
στην ελλαδα ποτε δεν πουλουσαν τετοια σε επισημα ηλεκτρολογικα καταστηματα. τα εχω δει μονο σε χωρες οπως η ρουμανια και η βουλγαρια.
Πουλούσαν, πουλούσαν. Όλα τα καφενεία, ταβέρνες, εκδηλώσεις με τέτοια φωταγωγούσαν τους χώρους τους.
Αλλά εγώ ρώτησα "τι άλλαξε" από "τότε" που τα "πουλούσαν".
Δε λέω για τα τελευταία 20-30 χρόνια που άνοιξε η Βαλκανική αγορά ή τις εταιρείες που μονοπώλησαν τον χώρο ή τα στάνταρτς.
Μιλάω και για τότε που το σίδερο σιδερώματος είχε χερούλι βακελίτη ή πορσελάνινο φίς.
τα εχεις δει επισημα σε καταλογους εταιρειων? μονο απο κατι παραεισαγωγες μικρων συνοικιακων καταστηματων μπορει να τα υπηρχαν.
το αλλο που εχω να πω ειναι οτι αλλα υλικα υπαρχουν στην βορειο ελλαδα οπου οι εισαγωγες ειναι πιο ευκολες απο βουλγαρια και ρουμανια παρα σε εμας στην νοτιο ελλαδα.