Την καλησπέρα μου και τα χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχω σκάσει με αυτό το ψυγείο. Είμαι ηλεκτρολόγος, έχω γνώσεις ηλεκτρονικών, και είναι πλέον θέμα τιμής για εμένα να το επισκευάσω. ΄Το ψυγείο δούλευε άψογα ώσπου άρχισε να ακούγεται ένας δυνατός ήχος και να μην σταματά ο συμπιεστής του. Ο θόρυβος ήταν από το βεντιλατέρ του κομπρέσορα. Δούλευε αλλά ακουγόταν πολύ. Το έβγαλα και, αφού είναι διαιρούμενο, το έλυσα, το καθάρισα, λιπαίνω τα ρουλεμανάκια και δούλεψε άψογα. Συνέχισε όμως να μην σταματά ο κομπρέσορας. Σταματά μόνο όταν κάνει απόψυξη και τότε ξεπαγώνουν τα πάντα στην κατάψυξη. Ανοίγω από μέσα και βλέπω το βεντιλατέρ της κατάψυξης κολλημένο. Το βγάζω κι αυτό, μαζί και το άλλο της συντήρησης, τα καθαρίζω, τα λιπαίνω και δουλεύουν άψογα. Ο κομπρέσορας συνεχίζει να μήν σταματά. Θερμοκρασίες πολικές. -30 κατάψυξη, -7 συντήρηση σε 24 ώρες. Βγάζω τα 3 αισθητήρια. Τα ζεσταίνω, τα κρυώνω, η αντίσταση τους αλλάζει κανονικά. Βγάζω την πλακέτα. Μετράω αντιστάσεις, διόδους, πυκνωτές, όλα καλά. Ο κομπρέσορας συνεχίζει να μην σταματά και οι θερμοκρασίες πολικές. Μόνο όταν κάνει αυτόματη απόψυξη, σταματά ο κομπρέσορας, η θερμοκρασία στην κατάψυξη ανεβαίνει στους 1-2 βαθμούς και μετά ξεκινά και πάμε πάλι για πολικές θερμοκρασίες. Συγνώμη αν έγραψα πολλά, αλλά με έχει σκάσει το άτιμο. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ;;