δεν εχει παιδια εψαξα παντου,αν και δεν ειμαι τεχνικος εχω διαβασει οτι τα μοτερ που εχουν καρβουνακια δεν εχουν ηλεκτρολυτικο πυκνωτη,ετσι δεν ειναι η μπορει να εχουν παλι?
δεν εχει παιδια εψαξα παντου,αν και δεν ειμαι τεχνικος εχω διαβασει οτι τα μοτερ που εχουν καρβουνακια δεν εχουν ηλεκτρολυτικο πυκνωτη,ετσι δεν ειναι η μπορει να εχουν παλι?
Ισως να ειναι το ρουλεμαν του καδου.Γυρισε τον σιγα σιγα με το χερι γυρω γυρω
και θα νοιωσεις τις τριβες και το μαγγομα αν εχει αρπαξει.
εχουν αλλαχτει και τα ρουλεμαν μαζι με το σταυρο του τυμπανου λιγοτερο απο χρονο,το προβλημα παει ειτε σε πλακετα ειτε σε μοτερ..αλλα το μοτερ δεν ξερω πως να το ελενξω,πρεπει να το παω σε μαγαζι με περιελιξεις να το τσεκαρουν η μπορω να μετρησω κατι και μονος μου,εχω πολυμετρο,καθε βοηθεια δεκτη!
τσεκαρε την ταχογενννητρια που ειναι στο μπροστινο μερος του μοτερ.....μηπως ξεκολλησε ο μαγνητης και δεν μπορει να δει στροφες σωστα...
ευχαριστω το μελος boyxda γιατι χαρη σε αυτον εφτιαξα τελικα το πλυντηριο,το μοτερ δεν εχει βιδες για να το ανοιξω και να βγαλω τη ταχογεννητρια και ετσι απλα χτύπησα με σφυρακι το μπροστινο μερος του μοτερ,την μεταλικη ταπα της ταχογεννητριας προς τα μεσα,σιγα σιγα εννοειται για να κανει καλυτερη επαφη και μετα δοκιμασα το πλυντηριο και δουλευει σαν καινουργιο πραγματικα,ευχαριστω ολους