Καλά ρε Πέτρο και τότε γιατί έχεις 3 πλυντήρια;
Ή, για να το θέσω αλλιώς, γιατί ενώ έχεις πλυντήρια τα πλένεις στο χέρι;
Καλά ρε Πέτρο και τότε γιατί έχεις 3 πλυντήρια;
Ή, για να το θέσω αλλιώς, γιατί ενώ έχεις πλυντήρια τα πλένεις στο χέρι;
You only live twice.
Γιατί έχω μια φύση να μην πετάω χαλασμένα πράγματα εύκολα στους κάδους , ή βίδες εξαρτήματα από διάφορες άλλες συσκευές που δεν θα μπορείς να τις βρεις μελλοντικά (μοντέλα που δεν είναι σπάνιες μάρκες και που τα μοντέλα αυτά τα έχουν πολλοί).
Τα 3 αυτά πλυντήρια πιάτων προέκυψαν από άτομα που ήθελαν να τα πετάξουν και απλώς τα φύλαξα, το να φτιαχτούν αυτά είναι θέμα ρουτίνας π.χ τσιμούχα αντλίας , κολάρα κτλ.
Και να τα έφτιαχνα , πάλι δεν τα πάω τα πλυντήρια πιάτων , καθώς είδα ότι με συστηματικό και οργανωμένο πλύσιμο στο χέρι ξεμπερδεύεις πολύ πιο γρήγορα .
Το πλύσιμο στο χέρι δυσκολεύει μόνο αν τα λερωμένα πιατικά τα έχεις αφήσει πολύ χρόνο και έχουν στεγνώσει τα λίπη βρωμιές , ενώ αν πλυθούν σύντομα στο χέρι είναι παιχνιδάκι , τόσο παιχνιδάκι που ο χρόνος που θα χάσεις για να τοποθετήσεις τα πιατικά μέσα σε μια συσκευή και κατόπιν να τα βγάλεις είναι ο ίδιος με το να τα πλένεις στο χέρι.
mikemtb73 (13-12-19)
Πσσσ.....καλά μιλάμε είσαι κορυφαία νοικοκυρά!![]()
You only live twice.
Και που είναι το πρόβλημα? άσε την να νομίζει ότι με την συσκευή θα "ξεκουράζεται" καλύτερα (εννοείται ότι έχουμε κατασταλάξει κάθετα ότι η εργασία είτε στο χέρι είτε στην συσκευή είναι η ίδια).
Πάρε παράδειγμα ότι στην συσκευή δεν είναι εύκολο να βάλεις μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι , αυτά έτσι κι αλλιώς θα προετοιμαστούν στο χέρι και στον νιπτήρα (για να φύγουν τα χοντρά λίπη που βγαίνουν μόνο με σύρμα πιάτων) , ε εκεί μιας που πλένεις στον νιπτήρα το τηγάνι / κατσαρόλα , πλένε και ένα πιάτο να τελειώνουμε.
Πέτρο δυο ξαδέρφες μου σου κάνουν πρόταση γάμου.
You only live twice.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?in...s&song_id=2639
Να μου επιτρέψεις να κάνω από καρδίας ένα δώρο στις ξαδέρφες σου για να μην κουράζονται.
https://www.pswnia.gr/aygokoftis-10x8cm-mple-eggslicer
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 14-12-19 στις 19:15
Ξέρεις ΚΑΙ από αυγά;Έτσι που το πας αυτές θα ξεμαλλιαστούν για χάρη σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 14-12-19 στις 20:33
You only live twice.