Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: LE37B650T2W

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Αγαπητέ Δημήτρη λογικά και κατανοητά όλα όσα μου αναφέρεις.Θα δοκιμάσω να κάνω επανακόλληση του IC AS15F και βλέπουμε.
    Ευχαριστώ και πάλι.

Προεπιλογή

Μπα Τζιφός. Έκανα επανακολληση του IC AS15F με σταθμό θερμού αέρα και την έβαλα σε λειτουργία αφού πρώτα κρύωσε για τα καλά. Εκ πρώτης άρχισε να παίζει κανονικά αλλά μετά από περίπου 30 λεπτά η εικόνα έγινε χειρότερη από ότι ήταν, οπότε παραγγελία άλλης και επανέρχομαι

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε EMUDELTA,
    μέχρι να παραλάβεις τη νέα πλακέτα καλό θα ΄ταν να κάνεις και μία μέτρηση της τάσης τροφ/σίας
    του panel (12V μεταξύ των pins 47 ή 48 ή 49 ή 50 ή 51 & GRD του κονέκτορα CN7005 της T-Con
    Board) όπως και τη V DD του IC AS15F ( πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του από την ιστοσελίδα
    https://static.chipdip.ru/lib/033/DOC001033260.pdf ) πριν και μετά την αλλοίωση της εικόνας κι αν
    οι τιμές είναι ταυτόσημες κι εφόσον διαθέτεις σταθμό θερμού αέρα αποκόλλησε το AS15F κι αντικατάστησέ
    το μ΄ ένα νέο μήπως η πλακέτα σου επισκευαστεί κι ακόμα κι αν έχεις παραγγείλει νέα, να την έχεις και τη
    παλαιά ως spare,
    Μάλιστα αν η T-Con Board που "φοράει" η τηλεόρασή σου είναι η "T370HW02 V402" τότε μπορείς ν΄ αγοράσεις
    από τ΄ e-bay το κιτ επισκευής της ( https://www.ebay.co.uk/itm/T370HW02-V402-T-con-Repair-Kit/263927722873? hash=item3d73517379:g:kcYAAOSwyXFblayq )
    στη τιμή των 30€ περιλαμβανομένων των μεταφορικών.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Προεπιλογή

Δημήτρη σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου. Δυστυχώς δεν έχω πλέων πρόσβαση στην τηλεόραση καθώς μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό, γύρισε στον ιδιοκτήτη της. Πάντως έχω παραγγείλει και μερικά AS15F, καθώς από ότι κατάλαβα είναι συνήθεις βλάβη σε t-con που έχουν επάνω AS15F.Οπότε όταν έρθουν οι παραγγελίες βλέπουμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας