MKC-05P Ηλεκτρονόμος Προστασίας Τάσης
https://www.entes.com.tr/en/motor_ko...ID=26&urunID=7
MKC-05P Ηλεκτρονόμος Προστασίας Τάσης
https://www.entes.com.tr/en/motor_ko...ID=26&urunID=7
Επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα, δεν μας κάνει αυτό. Αυτό είναι τάσης και ταιριάζει πχ. σε ένα ξυλουργείο για την πλάνη, φρέζα, κτλ.. Για σπίτι, όχι. Αν το έβαζες, θα πρέπει να είναι ανά πρίζα. Μέτρα λοιπόν πόσα τέτοια θες - ένα για κάθε πρίζα - και πόσο μεγάλο πίνακα; Γιαυτό υπάρχει κεντρικό, με περιέλιξη, αυτόματα μεταβλητό πηνίο και σύστημα ψύξης, όπου μπορεί να αντέξει μεγάλα φορτία (θερμοσίφωνας, κουζίνα, κτλ.). Αυτό που αναφέρω μπαίνει πριν τον πίνακα.
Φιλε Μαριε φανταζομαι οτι με τα περι ντουλαπας με μετασχηματιστες κλπ εννοεις σταθεροποιητη τασης..
Ενω υπαρχει κατι τετοιο δεν ειναι καθολου απαραιτητο να μπει ουτε στο δικο σου σπιτι αλλα ουτε κα σε κανενα αλλο..
Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα απλος επιτηρητης τασης που ας πουμε εχει γυρω στα 50-60 ευρω και ενα η δυο ρελε ισχυος για να σηκωσουν ολη την εγκατασταση σου..Συνολικο κοστος με την δουλεια να πω 150 αντε 180 ευρω..
Αυτο που κανει ειναι το πολυ απλο να κοβει την ταση απο την ΔΕΔΔΗΕ οταν ειναι εκτος καποιων οριων ,πχ 205-245V..
Eτσι αν για οποιοδηποτε λογο(υπερταση,κοψιμο ουδετερου κλπ) βγει η ταση εκτος απο αυτα τα ορια απομονωνεται ολοκληρη η εγκατασταση σου και φυσικα δεν καιγεται καμμια συσκευη.Οταν ξαναστρωσει η ταση την συνδεει παλι.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Καλημέρα , εχω και γω ενα lg 18αρι mirror , c5 βλαβη, αλλαξα αισθητήριο μέσα , c5, πήγα την εξωτερική πλακέτα σε ηλεκτρονικό την έφτιαξε είπε, c5, άλλαξα αισθητήρια έξω, ...c5 , τώρα παρατήρησα ότι ενώ ξεκινάει ο ανεμιστήρας ο έξω δεν παίρνει το μοτέρ.... , ρώτησα για μοτέρ ... 1.515 ευρώ, ... έχει κανένας καμία συμβουλή γιατι θέλω να το πετάξω απο το μπαλκόνι ?
Υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινάει ο συμπιεστής για κάποιο άλλο λόγο ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LABROS LABROPOULOS : 02-01-20 στις 13:04
Τα καλώδια εντολών τα έχω δει, δεν είναι αυτό. Ο συμπιεστής γιατί δεν ξεκινάει....
Έχει κάποιο πυκνωτή εκκίνησης ? Η το καθορίζουν οι πυκνωτές της εξωτερικής πλακέτας?