Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sotron1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί δέν το κοιτάς αυτό; Η πλακέτα είναι σε πολύ καλή τιμή και μάλλον είναι αυτή που θές.

https://www.car.gr/parts/view/243472...-18-btu-mirror
Ναι, αυτή η πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί και στο πιο παλιό (το πρώτο) μοντέλο, με λίγες όμως μεταβολές στην καλωδίωση, επίσης έχει άλλο κωδικό.
Αν καταλαβαίνω καλά, οι περισσότεροι έχετε το mirror που κάτω δεξιά έχει μια οθόνη που προεξέχει προς τα κάτω.
Επειδή το είχα ψάξει πολύ αυτό το θέμα, ενώ έχουν ίδιο κωδικό σαν μοντέλα, έχουν άλλους κωδικούς στα parts.

Άσχετο με το mirror, αλλά όσον αφορά την υπέρταση, κι εγώ στο σπίτι τα έχω αλλάξει ΟΛΑ (αρκετές χιλιάδες ευρώ) και με πυρκαγιά σε τροφοδοτικό pc & dvd player (σωθήκαμε από θαύμα!) και ο ΔΕΔΔΗΕ, φυσικά δεν ανέλαβε ευθύνη, ενώ το καλώδιο στην κολόνα έλιωσε από τα πολλά χρόνια και την ανύπαρκτη συντήρηση (πάνω από 75 χρόνια το ίδιο καλώδιο τροφοδοτούσε 7 σπίτια μαζί με το δικό μου, είχε γίνει "μπισκότο"). Αποκοπή ουδέτερου έλεγε η επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ μετά 6 μήνες, αλλά ήταν ακόμη χειρότερο αφού στο σπίτι ήρθαν σε 2 από τις 3 φάσεις 480V αντί 230V. Ακόμη, η σύμβαση το λέει καθαρά, ότι η εγκατάσταση είναι υποχρεωμένη να φέρει "ηλεκτρονόμο προστασίας ΦΑΣΗΣ" (κανένας δεν έχει κάτι τέτοιο σπίτι του, παρά μόνο ρελέ "προστασία ΤΑΣΗΣ" που προστατεύει ουσιαστικά το δίκτυο - μετά εμάς), το οποίο κοστίζει όσο ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και για να το τοποθετήσεις κεντρικά χρειάζεται ένα χώρο όσο μια μεσαία παπουτσοθήκη. (Α, κάνει και πολύ θόρυβο, αφού έχει πολλούς μετασχηματιστές...). Τα παραπάνω, ίσως να μην τα γνωρίζουν ούτε οι ηλεκτρολόγοι...