Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: 32LN520B

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maxtak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μάλλον δεν έχω γίνει κατανοητός.
    Το service manual λέει πως πρέπει να έχω τροφοδοσία προς τα led = 85v (όπως φαίνεται και από το σχέδιο που έχω επισυνάψει)
    Εγώ μετράω είτε έχω συνδέσει τα led είτε όχι 10-20v
    και προσπαθώ να βρω την αιτία του προβλήματος. Εκτίμησα πρόβλημα mosfet το αντικατέστησα αλλά συνεχίζω να έχω τις ίδιες μετρήσεις
    Mαλλον δεν καταλαβες πως δουλευει το συστημα..
    Το τροφοδοτικο της τηλεορασης ελεγχει αν υπαρχουν τα λεντ συνδεδεμενα στην εξοδο της και μετα δινει τα 100V..
    Eπειδη ομως τα λεντ ειναι ολα σε σειρα αν τυχον και καει ενα πλεον συμπεριφερονται σαν ανοιχτο κυκλωμα οποτε το τροφοδοτικο νομιζει οτι ειναι ασυνδετα γιαυτο και σου βγαζει μονο 20V..
    Eτσι εσυ νομιζεις οτι φταιει το τρφοδοτικο ενω φταινε τα λεντ..
    Κανε οτι σου ειπαν ολοι παραπανω και ανοιξε την οθονη για να βρεις το καμενο λεντ..Επειδη ομως δεν μπορεις να το μετρησεις με πολυμετρο θα πρεπει η να αναβεις καθε μια σειρα με ενα τροφοδοτικο περιπου 20V η να βραχυκυκλωνεις ενα ενα τα λεντ και να δεις που θα αναψουν ολα ..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Τάκης
    Περιοχή
    Athens

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mαλλον δεν καταλαβες πως δουλευει το συστημα..
    Το τροφοδοτικο της τηλεορασης ελεγχει αν υπαρχουν τα λεντ συνδεδεμενα στην εξοδο της και μετα δινει τα 100V..
    Eπειδη ομως τα λεντ ειναι ολα σε σειρα αν τυχον και καει ενα πλεον συμπεριφερονται σαν ανοιχτο κυκλωμα οποτε το τροφοδοτικο νομιζει οτι ειναι ασυνδετα γιαυτο και σου βγαζει μονο 20V..
    Eτσι εσυ νομιζεις οτι φταιει το τρφοδοτικο ενω φταινε τα λεντ..
    Κανε οτι σου ειπαν ολοι παραπανω και ανοιξε την οθονη για να βρεις το καμενο λεντ..Επειδη ομως δεν μπορεις να το μετρησεις με πολυμετρο θα πρεπει η να αναβεις καθε μια σειρα με ενα τροφοδοτικο περιπου 20V η να βραχυκυκλωνεις ενα ενα τα λεντ και να δεις που θα αναψουν ολα ..
    ευχαριστώ για την απάντηση,
    μπορώ να πω πως ήταν, κατά την άποψη μου, η πιο εμπεριστατωμένη...
    παρεμπιπτόντως αυτές τις ημέρες δεν έχω ασχοληθεί γιατί περιμένω να έρθει το mosfet που έχω παραγγείλει.
    Με την ευκαιρια θα κάνω και τις μετρήσεις που είπες.

thnks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας