Βαλε το πλυντηριο να πλυνει χωρις ρουχα. Στη φαση πλυσιματος δες αν απ'το πανω μερος του καδου τρεχει νερο.
Καλησπερα.
Τι εγινε τελικα?
Μάριε Καλημέρα. Πάνω στην αναζήτηση για λύση, συνειδητοποίησα μετά απο τόση ταλαιπωρία, οτι δεν είχα τσεκάρει τον πιεσοστάτη με ένα πολύμετρο να δω αν είναι λειτουργικός. Είχα δει αν έχει βούλωμα αλλά απο αμέλεια δεν τον μέτρησα καθώς πίστευα οτι θα είναι καλός. Τελικά τον έβγαλα και μετρώντας με ένα πολύμετρο φυσούσα στο διάφραγμα για να δω αν βραχυκυκλώνει ή όχι και αν αλλάζει εσωτερική αντίσταση. Δεν έκανε τίποτα, οπότε μετά απο τόσο κόπο το πρόβλημα εστιάστηκε εκεί. Έψαξα να βρω ανταλλακτικό, αλλά θα το έχω την άλλη βδομάδα απο όσο ενημερώθηκα.
Για την εξυπηρέτηση της Samsung δε το συζητώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και πραγματικά είναι να μην μπλέξεις. Απο τα κεντρικά με παρέπεμψαν σε έναν εξουσιοδοτημένο με τον οποίο δεν μπόρεσα καν να βγάλω άκρη απο το τηλέφωνο για το ραντεβού. Τελικά αγανακτισμένος, του είπα οτι δεν χρειάζεται να έρθει, ξανα πήρα στην Samsung να με παραπέμψουν σε άλλον τεχνικό αλλά μου είπαν οτι για την περιοχή μου είναι αυτός και δεν γίνεται κάτι. Τελικά τους ανέφερα οτι δε θέλω να ρθει κανεις και τους έκλεισα το τηλέφωνο.
Πιάστηκα μετά μόνος μου ξανά, και όπως ανέφερα κατέληξα στον πιεσοστάτη μετά απο έλεγχο. Θα τον αλλάξω και θα σας αναφέρω το αποτέλεσμα.
mikemtb73 (02-07-19)
To ανταλλακτικό ήρθε, τοποθετήθηκε και όλα δουλεύουν μια χαρά.