Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Μα ακριβώς επειδή σε αυτές τις αντλίες υπάρχει παλλόμενο πεδίο, το βοηθητικό τύλιγμα με πυκνωτή, χρησιμεύει στην έναυση πάντα προς μια κατεύθυνση. Διαφορετικά η αντλία σε κάθε περίπτωση θα γυρνούσε τυχαία ανάλογα που θα έβρισκε το ημίτονο. Για την ακρίβεια θα τρεμόπαιζε για λίγο πέρα δόθε, θέλοντας ο μόνιμος μαγνήτης του δρομέα να ακολουθήσει το παλλόμενο πεδίο, ώσπου τελικά θα κατέληγε να περιστραφεί προς μια κατεύθυνση τυχαία εκεί που θα υπερίσχυε η ροπή.
Παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως λες, κάνοντας τράμπα, η συγκεκριμένη αντλία δούλεψε σωστά στην περίπτωση αποστράγγισεις πριν την έναρξη νέου προγράμματος. Δεν βγάζει τα νερά περιστασιακά, αλλά πάντα σε συγκεκριμένη φάση και αυτή είναι η στιγμή πριν την έναρξη νέου προγράμματος. Αντιθέτως, όταν "τρέχει" το πρόγραμμα και προσπαθεί να βγάλει τα βρώμικα, εκεί δημιουργείται το θέμα.
Το στόμιο της εξόδου είναι εκεί που ήταν πάντα ναι, δε το άλλαξα θέση. Επίσης κάποιο βούλωμα δεν θεωρώ οτι υπάρχει τα έχω ψάξει σχεδόν όλα. Άλλωστε τα κολάρα απο τον κάδο καταλήγουν σε μια διάταξη με εισαγωγές και εξαγωγες, όπου επάνω κουμπώνουν και οι αντλίες και είναι και η εξοδος προς την αποχέτευση.
Παρακάτω είναι και μια φώτο (ότι καλύτερο έχω αυτή τη στιγμή) που φαίνονται οι δυο αντλίες και η έξοδος των νερών(δεξιά κάτω απο την γκρι αντλία).
65096385_428527861331887_3071138234978271232_n.jpg
Όλα δυστυχώς είναι πεντακάθαρα χωρίς βούλωμα. Όλα δουλεύουν σωστά, αλλά παρόλα αυτά τα νερά δεν βγαίνουν. Ειλικρινά έχω σκάσει αυτές τις μέρες.
Όντως αυτή τη Samsung με έχει προβληματίσει και άλλες φορές σε ηλεκτρικές συσκευές. Το τελευταίο σενάριο που σκέφτομαι είναι να μη δουλεύει έτσι όλο το σύστημα και κάπου να το χάνω. Για παράδειγμα στην περίπτωση όπου δημιουργείται το θέμα με τα νερά, να πρέπει να δουλέψουν και οι δυο αντλίες και να με μπερδεύει το γεγονός οτι ναι μεν δουλεύει μόνο η μία αλλα να μην αρκεί.
Το ξέρω οτι στο τέλος θα αναγκαστώ να καταφύγω σε τεχνικό της Samsung και ξενερώνω μετά απο τόσο κόπο.