Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    Ν.Αγχίαλος

Προεπιλογή

Μετά απο καιρό ξαναασχολήθηκα. Οι αντλίες είναι πεντακάθαρες και γυρίζουν ελεύθερα ο πιεζοστάτης οκ , οι βαλβίδες οκ,το φλοτέρ στο κάτω μέρος οκ. Συνεχίζει να βγάζει νερά για 5 δευτερόλεπτα άσχετα σε πιο πρόγραμμα είναι και πόσο νερό έχει στον κάδο και μετά ανάβει το κόκκινο της αποχέτευσης-εισαγωγής.Σα να έχασε τον προγραμματισμό η πλακέτα ένα πράμα.Το πλυντήριο ξεκουράζετε στο υπόγειο και θα ξεκουράζετε για καιρό μάλλον γιατί το σερβις της miele θέλει τη συσκευή εκεί και μόνο για την διάγνωση 50€, το θεωρώ κλέψιμο.Όποιος γνωρίζει κάτι ή κανένα καλό τεχνικό στον Βόλο ας στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη papg : 11-06-19 στις 19:32

Το avatar του χρήστη diskjohn
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Καλημέρα ,μιας και έχω το ίδιο πλυντήριο και βρέθηκα και εγώ στην ίδια θέση την Κυριακή ,άρχισα να ψάχνω σε ξένα φόρουμ και εδώ μπας και βγάλω άκρη (να αναφέρω ότι το είχαμε κάποιο καιρό σε ακινησία ) έλεγξα και εγώ σχεδόν τα πάντα και κατέληξα στο εξάρτημα που μετράει παλμούς του εισερχομένου νερού 1 φώτο μιας και τα υπόλοιπα δούλευαν παράγγειλα ένα ανταλλακτικό (55 ευρώ ) και το έβαλα 2 φώτο ,είδα αμέσως μια διαφορετική συμπεριφορά αλλά και πάλι δεν άρχιζε να γεμίζει νερό όμως δεν είχα κόκκινα λαμπάκια να αναβοσβήνουν ,αμέσως μου πήγε το μυαλό στην αντλία έβαλα αν δίχαλο 3 φώτο σχεδιασμενο με κόκκινο το δυχαλο, και γύρισα λίγο την φτερωτή που όντως έμοιαζε κολλημένη και ουπς άρχισε το νερό να ανεβαίνει , βέβαια μπορεί να φαγωθεί και η τσιμούχα που έχει αλλά προς το παρόν δεν είδα κάτι .Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο και σε εσένα και να ξαναδουλέψει το πλυντήριο .Αυτά ελπίζω να φανούν μελλοντικά σε κάποιον χρήσιμα .Χαρούμενη Τετάρτη η σημερινή.

IMG_20251029_134818.jpgIMG_20251029_134811.jpgIMG_20251029_135437.jpg

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-19, 21:30

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία