Άντε για τα ρουλεμάν/& άξονα ας πούμε ότι είναι έτσι όπως τα λες . αλλά η τσιμούχα δεν παίζει σε "δέκατα " χιλιοστών γιατί έχει αρκετή ελαστικότητα που δεν την επηρεάζει η απόκλιση δεκάτων χιλιοστού , όμως δεν έχει σχέση με την ακρίβεια μεταξύ ρουλεμάν άξονα διότι η τσιμούχα πατάει σε δακτυλίδι που είναι άσχετη με την ακρίβεια μεταξύ ρουλεμάν και άξονα , αυτό αντιμετωπίζεται σχετικά εύκολα για την σωστή επιλογή τσιμούχας και σιγουριάς στεγανότητας.
Πράγματι είμαι της γνώμης ότι άλλοι κατασκευαστές περνάνε (άξονα + ρουλεμάν ) σωστά και σφικτά / άλλοι να τους πάρει και να τους σηκώσει . Η Samsung και άποψη μου είναι ότι στα μηχανολογικά των κατασκευών της είναι ίδιο επίπεδο με την τεχνολογία ορισμένων φυλών του Αμαζονίου.
Οι πόντες πάνω στον άξονα δεν δίνουν σίγουρο αποτέλεσμα / δίνουν φαινομενικό αποτέλεσμα αλλά όχι αντοχής και διάρκειας .Τα ξαναάλλαξα με SKF. Και πάλι πέρασε πολύ εύκολα ο άξονας στα ρουλεμάν.
Πια είχα και 3-4/10 λεπτότερο άξονα απο το ρουλεμάν. Του τράβηξα μερικες πόντες να σφίξει,του έβαλα και μία κρέμα που μου έδωσε ο χατζόπουλος που μέχρι 8/10 όπως μου είπε τα τρώει και φτιάχνει ένα στρώμα.
Ηδη όμως το ακούω λίγο παράξενο. Κάτι τριξίματα κλπ. Δεν τα βλέπω να αντέχουν πολύ ακόμα.
Η κρέμα φαντάζομαι θα είναι το σφραγιστικό διακένων ρουλεμάν ή βιδών (ανούσιο για την περίπτωση μεταξύ άξονα και ρουλεμάν)
Δεν θα έπρεπε να ρίχνουμε φταιξίματα στα "custom" ρουλεμάν και δεν είναι δικαιολογία αυτή γιατί παρομοίως θα λέγαμε και "custom" το διαμέτρημα του άξονα που δεν έχει σχέση με τον κατασκευαστή των "custom" ρουλεμάν. Απλά όπως και να το κάνουμε τα ρουλεμάν πρέπει με δυσκολία να μπουν και επίσης με την ίδια δυσκολία να βγουν .
Στην άκρη πρέπει να πάει η μάρκα από πάσης φύσεως ανυποψίαστους υποψήφιους αγοραστές . Η μάρκα αυτή ουδεμία σχέση έχει με το αντικείμενο.Πετάς τον κάδο και ήθελαν κάπου στα 250€ για αντικατάσταση, οπότε για αυτό και έμεινε στην άκρη το πλυντήριο.