Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Λάζαρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μάλιστα. Οπότε μάλλον φίλε Πέτρο καταλήγουμε ότι εφόσον έστω μια στο τόσο παρουσιάζει τη δυσλειτουργία με την είσοδο/φραγή του φρέσκου νερού, προτείνεις να αλλάξω καταρχάς την τριπλή βαλβίδα νερού και να το παρακολουθήσω στην πορεία, χωρίς να ψαχτώ περαιτέρω στην παρούσα φάση για πιθανό πρόβλημα σε άλλα υποσυστήματα του πλυντηρίου, αλλά ούτε και για απόπειρα καθαρισμού/επισκευής της τριπλής βαλβίδας. Σωστά;
    Και κάτι τελευταίο. Θεωρείς καθόλου πιθανό να έχει ψιλοφρακάρει η είσοδος της τριπλής βαλβίδας από την πλευρά της βρύσης που λογικά έχει κάποιο στοιχειώδες φίλτρο σαν σίτα στο πλαστικό κέλυφος, από άλατα λόγω ενός φίλτρου αλάτων πλυντηρίου που έχω συνδέσει στην έξοδο της βρύσης και πριν το λάστιχο που μεταφέρει το νερό στο πλυντήριο; Μιλάω για ένα τέτοιο φίλτρο:
    https://www.watersafe.gr/aposklirynt...antiscale.html

Ρωτάω γιατί συμπτωματικά λίγο καιρό πριν μου αρχίσει αυτά τα θέματα το πλυντήριο είχα ανοίξει ένα τέτοιο φίλτρο που έχω και του άλλαξα τους κρυστάλλους που έχει για τα άλατα με νέους (τους προηγούμενους τους είχα 3-4 χρόνια και είχαν ψιλοφαγωθεί). Λέω τώρα, μήπως κάποιος κρύσταλλος/κομματάκι παρασύρθηκε από τη ροή του νερού και πήγε και φράκαρε στην είσοδο της βαλβίδας πλυντηρίου;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κάνε αυτό που σου είπαν στο #16.
    Στατιστικά μιλώντας δεν αποκλείω την βαλβίδα. Με βάση την περιγραφή σου εγώ πρώτα θα κοιτούσα τα κάρβουνα και μετά την βαλβίδα. Όπως ανέφερα και προηγουμένως αν η βλάβη είναι αποκλειστικά στην βαλβίδα τότε μπορείς να την πιάσεις και να δεις αν τρέμει την στιγμή της βλάβης.
    Και ναι συμβαίνει αυτό / αλλά ταυτόχρονα δεν εισάγει νερό / βρήκες την αιτία .

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

lazarefa (04-06-19)

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο General Electric με πρόβλημα στη βαλβίδα νερού.
    από radiodj105 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-19, 00:45
  2. [LG] Πλυντήριο ρουχων
    από Dim# στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-19, 21:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι