Στην δικια μου 24αρα,ενας τεχνικος που την ειχα παει και δεν εβρισκε την οριτζιναλ, την εκανε να δουλέψει με το αρχείο από elektroda που ονομάζεται manta led220q7.
Επίσης είχε δουλέψει και το AKAI U7=GD25Q64 .Καντε μια δοκιμη μηπως και...
Φίλε μου βρήκα το λογισμικό και το γνήσιο για την τηλεόραση χάρη στην βοήθεια σου αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να κάνω hard reset στην τηλεόραση γιατί περασα το F&U και δε με αφήνει να περάσω κάποιο άλλο μέσα ούτε να κάνω κάτι πέρα από το να βλέπω το logo της! Υπάρχει κάποιος να ξέρει;
xa xa !
πανηγυρι!
εμενα μου ηρθε μια 32d7hd και δοκιμασα το αρχειο που εστειλε ο gatro1967 μεσω 4share.
εγινε η αναβαθμιση μεσω usb αλλα δεν κανει κατι η tv εκτος του να αναβει το backlight.
32d7hd ειναι το μοντελο... απο που τα κατεβαζουμε? .img θελω μεσω usb.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Γεια σε όλους. Χρειάζομαι και εγώ το img για 3219 !!! (δοκίμασα το Arielli LED2498HD Type 2 1 αλλα δεν δειχνει σωστα... )
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη error : 14-05-19 στις 12:10
Το ακριβές μοντέλο είναι το LED3219HD
Καλημερα σε ολους ! Πριν λίγο πέρασα το πιο πάνω αρχείο σε τηλεόραση arielli LED2498HD, ενώ κατά την διάρκεια της αναβάθμισης μου εδειξε εικόνα ότι αναβαθμίζει, επειτα όταν τελειωσε ενώ τα LED ανάβουν και η εντολές απο το χειριστήριο της δέχεται, δεν έχω εικόνα ! Έχει λύση σε αυτό καποιος ? Ευχαριστώ.60959484_2755119531227752_1914017038334951424_n.jpg
fotisp2 (23-05-19)
Γεια και πάλι... θα ηθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το bios. Nα μου γραψει ενα 25Q64 με το πρόγραμμα που δούλεψε σε LED3219HD.
Εχω παραγγείλει εναν προγραμματιστή αλλά θα κάνει 3000 χρόνια μέχρι να έρθει και χρειαζόμαστε την ΤV.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
***υ.γ. ασφαλώς εξοδα και ενα λογικό ποσό είμαι διατεθειμένος να πληρώσω.
Εγινε η δουλειά με το 25Q64. To τσιπακι ετοιμο μου το εστειλε μέλος το κόλλησα και δούλεψε και σε μένα. (ο προγραμματιστής είναι ακόμη στο δρόμο...)
Ευχαριστώ όλους εσάς που μοιραστήκατε την γνώση και την εμπειρία σας... η καθημερινότητα δυστυχώς δείχνει το αντίθετο οπότε ολο αυτό στο φορουμ είναι μια ευχάριστη εξαίρεση.
γεια σας παραγγειλα και εγω programmer τον 2019 ομως οσπου να ερθει θα κανει κανα μηνα αν μπορει να μου γραψει καποιος ενα 25Q64 με το πρόγραμμα για τιν αριελι led2488fhd την εκανα update ομως τιποτα εκανε και τωρα δεν εχω εικονα![]()