Σωτο οπως ειπε και ενας πιο πανω με κολλα δεν θα κανεις δουλεια και ειναι σχεδον σιγουρο οτι με την δευτερη φορα που θα το ανοιξεις-κλεισεις θα ξανα σπασει.
Οπως ειχα πει η μονη λυση πιστευω ειναι να βαλεις πρωτα κολλα στα δυο σπασμενα σημεια ωστε να υπαρχει μια σχετικη "στεγανοτητα" σε αυτο το σημειο και μετα δυο λαμες με βιδες οπου θα το κρατανε.Εγω θα κολλουσα πρωτα τα δυο σημεια με την
αυτην ή
αυτην την κολλα η οποια εχει ελαστικες ιδιοτητες(την εχω χρησιμοποιησει σε πλαστικο πορτακι αυτοκινητου γι αυτο σου το λεω).
Εννοειτε πως θα πρεπει να βαλεις πιο φαρδια λαμα ωστε να καλυπτει και περισσοτερο μερος.
https://imgur.com/a/LzGHjsQ
Ετσι θα πηγαινα σε ενα μηχανουργειο και θα ζητουσα να μου κοψουν δυο κομματια απο αλουμινιο παχους 3mm και θα τα εδενα πανω(ενα απο την εσωτερικη μερια και ενα απο την εξωτερικη).Τις τρυπες μπορεις να τις κανεις και μονος σου αλλα αν δεν μπορεις να τις ανοιξεις πες τους να τις ανοιξουν αυτοι.Βεβαια αν εχεις ορεξη και δεν θες να μπλεκεις με μηχανουργεια μπορεις να παρεις μια πλακα αλουμινιου και να την κοψεις-τριπησεις εσυ.
Φυσικα δεν ξερω ποσο χωρο εχεις αριστερα και δεξια και δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο ωστε να σου πω τι βιδες να χρησιμοποιησεις.
Παντως και με αυτου του τυπου τις
λαμες μια χαρα δουλεια κανεις.
Διαβαζοντας αυτες τις γραμμες με απογοητευεις.