Σήμερα το πρωί που το παρακολούθησα για ένα δίωρο σταμάτησε για κανένα τέταρτο να δουλεύει. Τη θερμοκρασία την έχω στο max. Το ψυγείο είναι μόνο 5 χρόνων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krumel21 : 05-03-19 στις 11:50
Ξεκίνα βγάλε το πλαστικό καλημα από την κατάψυξη για αρχή και δες σε λειτουργία άμα παγωνη το στοιχείο άμα παγωνη βάλε το χέρι σου στον διακόπτη και δες άμα δουλεύει ο ανεμηστηρας
Επανέρχομαι πάλι γιατί τόσο καιρό δεν άδειασα να ασχοληθώ. Λοιπόν, έβγαλα τα καπάκια της κατάψυξης όπως μου είπατε, ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά αλλά το στοιχείο δεν είναι καθόλου παγωμένο, μόνο στην αρχή ένα κομμάτι 10-15 εκατοστά που έρχεται από πολύ λεπτό σωληνάκι. Τι σημαίνει αυτό;; ότι τελικά θέλει φρεον ή δε δουλεύει σωστά το κομπρεσέρ;; πάντως ακούγεται ότι δουλεύει.IMG_20190403_111129.jpg
Αρχικά πρέπει το στοιχείο της κατάψυξης να είναι καθαρό από πάγο. Αν ο ανεμιστήρας δουλεύει το βάζεις σε λειτουργία. Πρέπει να παρατηρήσεις στις 2 πρώτες ώρες λειτουργίας αν το μοτέρ δουλευει συνέχεια ή με διακοπές. Αν κάνει διακοπές κατέγραψε τους χρόνους. Μετά το 2ωρο βάλε θερμόμετρο στην κατάψυξη και μέτρησε την θερμοκρασία. Ανέβασε φωτο της πλάτης του ψυγείου
tapavakos.gr
greekengineer (06-04-19)
Λοιπόν, έκανα όπως μου είπατε, στην πρώτη μιάμιση ώρα δε σταμάτησε να δουλεύει καθόλου και η θερμοκρασία στην κατάψυξη 12°C με το ρυθμιστή θερμοκρασίας στη μέση στο νορμάλ.20190508_153051.jpg
20190508_153007.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krumel21 : 08-05-19 στις 15:46
Ο ανεμιστήρας που φαίνεται τέρμα δεξιά λειτουργεί? / σε γενικές γραμμές φαίνεται να έχει κακή απόδοση (έλλειψη υγρών?) από πλευράς μου έλεγχο από τεχνικό στο μήκος της (αλουμινένιας απόχρωσης σωλήνα ) που μπαίνουν και βγαίνουν και από τα τοιχώματα της μόνωσης . Εάν διαπιστωθεί τρύπιο μπορεί να γίνει παράκαμψη αν και δεν είναι ότι καλύτερο / κατόπιν να βάλει υγρά .