Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 121
    Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Ναι.Εγγύηση και ανταλλακτικα 0. Έχουν αναφερθεί στο φόρουμ περιπτώσεις.Εγώ το βλέπω για πεταμένα λεφτά.
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι.Εγγύηση και ανταλλακτικα 0. Έχουν αναφερθεί στο φόρουμ περιπτώσεις.Εγώ το βλέπω για πεταμένα λεφτά.
    Πρεπει να το αντικαταστήσω το συντομότερο.
    Για αυτα εδώ τί λέτε?
    http://www.kitchenappliances123.co.u...KA58NP90GB.pdf
    https://www.expert-hellas.gr/shop/hisense-rs694n4tc2/

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το 1ο link δεν εμφανίζεται (και πήρα τον κωδικό ) και κατευθύνει σε Siemens sideby side . Το 2ο Link έχει μικρότερη κατανάλωση , αλλά μου λες πως παίρνεις π.χ. τα πορτοκάλια από την φρουτολεκάνη που είναι τέρμα κάτω και προφανώς θα πρέπει να σκύβω στα τέσσερα βάζοντας ιδέες στους άλλους

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1ο link δεν εμφανίζεται (και πήρα τον κωδικό ) και κατευθύνει σε Siemens sideby side . Το 2ο Link έχει μικρότερη κατανάλωση , αλλά μου λες πως παίρνεις π.χ. τα πορτοκάλια από την φρουτολεκάνη που είναι τέρμα κάτω και προφανώς θα πρέπει να σκύβω στα τέσσερα βάζοντας ιδέες στους άλλους
    Το πρώτο λινκ ειναι αυτό: Siemens KA58NP90GB
    Επίσης βλέπω και αυτό:
    https://www.guruelectrics.gr/Product/20411-PSYGEIO-NTOYLAPA-SIEMENS-KA-58NA45-TITAN-180X90?ref=bestprice.gr

Αν υπάρχει καμιά πρόταση σε αυτό το μέγεθος και σε ομοια ή κοντινη τιμή είναι ευπρόσδεκτη.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ψηφίζω Hisense

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Ρέθυμνο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zevage Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οικιακη χρήση. Δεν ειμαστε κυνηγοί ή ψαράδες για να αποθηκεύουμε για 12 μηνες και πάνω κρεατα.
    Συνηθης χρηση απο οικογένεια.
    Μετά απο 2 μηνες μετρήσεων και αφου καλεσα και το service της GE στην πόλη μας και μας διαβεβαιωσε οτι δεν χρειαζεται ψυκτικο υγρο, δεν υπάρχει ανταλλακτικο μοτερ (λόγω παλαιότητας, 40 ετών) για αλλαγή (τηλεφωνησε μπροστα μου) και γενικά το ψυγείο δεν δουλεύει ασχημα, διαπίστωσα οτι:
    η ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος είναι περίπου 5 εως 5.5 kwh την ημέρα με το κλαπετο εντελώς ανοικτό, ρύθμιση θερμοστάτη στο 4 (απο 9) και θερμοκρασίες ψύξης όχι πάνω απο -10 εως -11 και συντήρησης 2 εως 3.
    Για θερμοκρασίες ψυξης -18 εως -20 και συντήρησης 4 εως 5 κλαπετο στο D (πολύ κλειστό), ρύθμιση θερμοστάτη στο 5 (απο 9) και καταναλωση 7.5 εως 8.5 kwh την ημέρα.
    Για θερμοκρασίες ψυξης -11 εως -14 και συντήρησης 3 εως 4 κλαπετο στο Α (στη μεση), ρύθμιση θερμοστάτη στο 3 (απο 9) και καταναλωση 6 εως 6.5 kwh την ημέρα.
    Σε ενδιαμεσες ρυθμίσεις αναλογες καταναλώσεις. Το ψυγειο γεματο φουλ και η χρήση όπως εχω αναφερει στην αρχή του νήματος. Λειτουργία παγομηχανης κανονική (χτυπα ξύλο!!!)

Μα θα το είχα πετάξει από το παράθυρο λέμε.. Άκου 8,5 Kwh..

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilisd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα θα το είχα πετάξει από το παράθυρο λέμε.. Άκου 8,5 Kwh..
    Οσον αφορά τη κατανάλωση του δικού μου ψυγείου (αφου αντικατέστησα τον θερμοστάτη με ενα ψηφιακό) είναι τελικά απο 6 εως 7 kwh/ημερα.
    Η αναζήτηση στο thread που ανοιξα δεν ειναι αν θα το αντικαταστήσω αλλά αν τα συγχρονα ψυγεία καταναλωνιουν τοση λίγη ενέργεια όση ισχυρίζονται οι κατασκευαστές και τελικά με ποιο θα μπορούσα να το αντικαταστήσω (στην ίδια κατηγορία, δηλαδή side by side).

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η αναζήτηση στο thread που ανοιξα δεν ειναι αν θα το αντικαταστήσω αλλά αν τα συγχρονα ψυγεία καταναλωνιουν τοση λίγη ενέργεια όση ισχυρίζονται οι κατασκευαστές και τελικά με ποιο θα μπορούσα να το αντικαταστήσω (στην ίδια κατηγορία, δηλαδή side by side).
    Θα μπούμε και σε άλλους παράγοντες για να καταλάβεις τι παίζει με τις καταναλώσεις .
    Το ψυγείο που προτιμάς side by side
    έναντι π.χ. αυτού περίπου που έχω εγώ
    https://www.tehnomanija.rs/bela-tehn...i-biaa-13.html
    Αν εξαιρέσουμε ότι όντως το δικό σου έχει πολλαπλάσια λίτρα χώρου / βρυσάκι / παγάκια κτλ , έχει όμως "ικανότητα κατάψυξης 13kg/24h
    Και το δικό μου μόνο 2Kg / 24h . (Το δικό μου στην πράξη είναι πιο inverter και από το "inverter " του Hisense .)
    Η αλματώδης κατανάλωση του Hisense σίγουρα δεν έχει να κάνει με την οριοθέτηση της κατανάλωσης που λέει ο κατασκευαστής 344kwh ετήσια . Έχει να κάνει με την 5 μελή οικογένεια ανάλογα την χρήση . (ενδεχομένως και πολύ περισσότερα από 344kwh).
    Θέλω να πω ότι αν το Hisense το πάρει ένας μόνο (όχι οικογένεια ) τότε αν το δικό μου το πάρει η πενταμελής οικογένεια το δικό μου θα έχει και την πιο μεγάλη κατανάλωση από του Hisense , κάπως έτσι πρέπει να το βλέπουμε το πράγμα .
    Είναι σαν τα αυτοκίνητα μεταξύ 5000cc και 800cc και τα 2 κάνουν την ίδια δουλειά πρακτικά αλλά αυτός που έχει τα 5000cc έχει και τις μεγαλύτερες καταναλώσεις για το ίδιο αποτέλεσμα .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 23-02-19 στις 01:20

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα μπούμε και σε άλλους παράγοντες για να καταλάβεις τι παίζει με τις καταναλώσεις .
    Το ψυγείο που προτιμάς side by side
    έναντι π.χ. αυτού περίπου που έχω εγώ
    https://www.tehnomanija.rs/bela-tehn...i-biaa-13.html
    Αν εξαιρέσουμε ότι όντως το δικό σου έχει πολλαπλάσια λίτρα χώρου / βρυσάκι / παγάκια κτλ , έχει όμως "ικανότητα κατάψυξης 13kg/24h
    Και το δικό μου μόνο 2Kg / 24h . (Το δικό μου στην πράξη είναι πιο inverter και από το "inverter " του Hisense .)
    Η αλματώδης κατανάλωση του Hisense σίγουρα δεν έχει να κάνει με την οριοθέτηση της κατανάλωσης που λέει ο κατασκευαστής 344kwh ετήσια . Έχει να κάνει με την 5 μελή οικογένεια ανάλογα την χρήση . (ενδεχομένως και πολύ περισσότερα από 344kwh).
    Θέλω να πω ότι αν το Hisense το πάρει ένας μόνο (όχι οικογένεια ) τότε αν το δικό μου το πάρει η πενταμελής οικογένεια το δικό μου θα έχει και την πιο μεγάλη κατανάλωση από του Hisense , κάπως έτσι πρέπει να το βλέπουμε το πράγμα .
    Είναι σαν τα αυτοκίνητα μεταξύ 5000cc και 800cc και τα 2 κάνουν την ίδια δουλειά πρακτικά αλλά αυτός που έχει τα 5000cc έχει και τις μεγαλύτερες καταναλώσεις για το ίδιο αποτέλεσμα .
    Ειτε εγω δεν καταλαβαινω τι εννοείς, είτε εσυ εισαι εκτος θεματος.
    Η διερεύνηση που κανω αφορά το αν οι καταναλώσεις των σύγχρονων ψυγείων τύπου "ντουλάπας" (μόνο και αποκλειστικά) ειναι αυτές που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές ή έστω παραπλήσιες. Ακόμη και διπλάσια (εως και 1000kwh ετησίως, δηλαδή 80-90 kwh το μήνα) να είναι η κατανάλωση του Hisense ή του Siemens, με την χρήση που κάνει η οικογένειά μου, με συμφέρει να το αντικαταστήσω. Αν όμως είναι παραπλήσιες με του δικού μου (δηλαδή 150kwh/μήνα και άνω) δεν αξίζει η αντικατάσταση (εκτός και αν το δικό μου "αποβιώσει") λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια ζωής των σύγχρονων συσκευών και του κόστους κτήσης.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Στο παραπάνω μήνυμα διαχωρίζεις την ερώτηση σε 2 σκέλη .
    1) Που αφορά συγκριτική κατανάλωση παλαιών με νέου ιδίου τύπου ψυγείων
    2) Την διάρκεια ζωής των σύγχρονων συσκευών
    Και στα 2 σκέλη πήρες τις απαντήσεις στο #2 & #4 και αυτό δεν αλλάζει και είναι αληθές τα όσα αναφέρουν .

Από πλευράς μου στο #88 αναφέρομαι μόνο στις διαφορές κατανάλωσης είτε παλαιού είτε νέου μοντέλου ψυγείου (θεωρώντας απόλυτα λειτουργικά και τα 2 / ενώ σημείωσε ότι σου ανέφεραν ότι οι μετρήσεις που έκανες ίσως δεν ισχύουν λόγο του ότι εκτός από τις μετρήσεις σε παλαιού τύπου ψυγείου μετρούσες και μειωμένης απόδοσης παλαιό ψυγείο και όντως σου το ανέφεραν στα μηνύματα #2 & #4) .

Η διερεύνηση που κανω αφορά το αν οι καταναλώσεις των σύγχρονων ψυγείων τύπου "ντουλάπας" (μόνο και αποκλειστικά) ειναι αυτές που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές ή έστω παραπλήσιες.
    Ε όχι δεν είναι , είναι πολύ περισσότερες οι καταναλώσεις στην πράξη σε σχέση με τις δηλώσεις κατασκευαστή. (και το #88 έχει την πλήρη ανάλυση που ισχύει ως βασικότερη έναντι του κατασκευαστή) . Το ότι χρησιμοποίησα εντελώς ανόμοιων χαρακτηριστικών ψυγεία δεν εκτρέπει τα σωστά γεγονότα όπως στα περιγράφω.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] πλακετα και οχι μονο πλυντηριου πιατων bosch
    από ben155 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-09-19, 20:30
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-16, 17:26
  3. [Τηλεόραση LG] TV LG 42LD650 ανάβει και δείχνει το λογότυπό της lg και την ώρα.
    από ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-04-16, 13:17
  4. [Home Cinema] Πολυκαναλα ONKYO και οχι μονο
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-14, 16:24
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 23:29

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι