Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

ειχα ενα τετοιο ψυγειο για 7 χρονια περιπου. δεν ειχα καποιο προβλημα. μου ειχε κανει εντυπωση που ανα διαστηματα ειδικα το βραδυ ακουγονταν ενας στιγμιαιος οξυς ηχος σαν να σπαει κατι. δεν το εχω ξανασυναντησει σε ψυγειο. ειδικα το βραδυ με την απολυτη ησυχια μπορει και να σε τρομαζε αν δεν ηξερες. ξερει κανεις τι ηταν και γιατι το εκανε?

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Αν και δεν είμαι ειδικός, μάλλον είναι ο θόρυβος που κάνει ο πάγος του στοιχείου όταν σπάει ...

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλησπέρα έχω το ίδιο ψυγείο μπροστά έχει το πανελετην θερμοκρασία συντήρησης και καταψηξη και το αλαρμ το πρόβλημα μ είναι ότι το πάνελ αφής δεν πέφτει ο φωτησμος μετά από κάποια δευτερόλεπτα όπως έπεφτε παλιά. Υπάρχει κάποιος συνδυασμος. Το δεύτερο πρόβλημα μ είναι ότι πάει - 28 βαθμούς και το έχω στους - 22 και δεν κόβει πάρα μόνο όταν το πάω στους - 18 με - 16 κόβει έχω αλλάξει αισθητήρα στους 28 βαθμούς το καινούριο μ έδειχνε 3.7 και το παλιό 8.2 αλλά και με την αλλαγή πάλι δεν κόβει εκεί που το ρυθμίζω η ασφάλεια των 72βαθμών δουλεύει κανονικά την ελενξα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κούκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα ...έχω και εγώ το ίδιο ψυγείο ,ένα πρωινό ξεχάστηκε η πόρτα του καταψύκτη λίγο ανοικτή για τουλάχιστον 8 ώρες παρατηρήθηκε έντονος πάγος στον εξατμιστή της κατάψυξης και όχι καλή ψύξη στην συντήρηση.Μετά απο κόπο , αφαιρέθηκε το κάλυμμα του εξατμιστή και αντικαταστάθηκαν η θερμική ασφάλεια και ο αισθητήρας που δείχνανε πρόβλημα. Στην επανεκκίνηση που του έκανα ξεκίνησε κανονικά (όπως πάντα) , μετα απο 3 ώρες έφυγε το alarm (μπροστά στο panel) και συνέχισε να δουλεύει συνέχεια ο συμπιεστής χωρίς σταματημό (δεν έκανε δλδ κάποια κράτηση που να φαίνεται ότι έπιασε τα επιθυμητά όρια ,
    η θερμοκρασία συντήρησης ρυθμιζμένη σε 4-5C* και ο καταψύκτης -20 / -22 C*).
    Γύρω στο 8ωρο σταμάτησε ,δεν ακουγόταν κάτι (ούτε ανεμιστήρας τπτ) αλλά ούτε και απόψυξη έκανε.Μετά απο λίγο ξαναξεκίνησε ,πάλι χωρίς σταματημό!!
    Ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά (ψύχει στην αρχή η συντήρηση) .
    Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων για το συγκεκριμένο μοντέλο που να κάνω έλεγχο της αντίστασης (για παράδειγμα ότι βγάζει έξοδο η κάρτα?)
    Το on-off του συμπιεστή γίνεται απο το αισθητήριο που άλλαξα ή απο άλλο αισθητήριο?
    Υπάρχει κάποιο service ή maintenance manual για το συγκεκριμένο μοντέλο (που να αναφέρει τύπο κάρτας - circuit diagram κλπ κλπ) ?

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KGN49H70/O8
    από lada1978 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-17, 19:08
  2. [Bosch] ψυγειο BOSCH
    από antxor στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-15, 22:44
  3. [Bosch] Ψυγειο Bosch σταματαει να λειτουργει
    από athos231 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2