Το έχω δοκιμάσει πριν 4 ώρες το πείραμα. Ιδού και το αποτέλεσμα. Λειτουργεί μόνο με την εξωτερική αντίσταση. Δεν λειτουργεί η εσωτερική. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Να με πάρει δεν έχω και το manual του φούρνου για να σου δείξω το πως είναι συνδεδεμένοι οι περιστρεφόμενοι διακόπτες επιλογής σκάλας (είναι κλιμακωτοί από 1-10, περιλαμβάνουν δε και άλλες λειτουργίες που δεν γνωρίζω επαρκώς γιατί δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ). Να βραχυκυκλώσω τις δύο επαφές της φάσης της εστίας, δεν έχει νόημα καθώς έχω την εντύπωση ότι θα συνδεόταν παράλληλα, που σημαίνει μείωση αντίστασης, άρα μεγαλύτερο ρεύμα, με αποτέλεσμα να γίνει ζημιά στη "καινούρια" εστία! Βέβαια θα ελέγξω αν από το J005 περνάει τάση, αλλά έχω την εντύπωση, ότι δεν περνάει τίποτα, αλλιώς θα άναβε και η άλλη αντίσταση! Ετσι μάλλον θα χρησιμοποιήσω την επαφή J006, για να τροφοδοτήσω και τις δύο αντιστάσεις ταυτόχρονα! Αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει μιας και δεν είμαι και επαγγελματίας ηλεκτρολόγος!
Τώρα η ερώτηση είναι
Να χρησιμοποιήσω τη J006 μόνο, για να τροφοδοτησω την διπλή εστία? Αν ναι πως θα γίνει αυτό? Να συνδέσω μια αντίσταση ισχύος ανάμεσα στις δύο επαφές των φάσεων της εστίας δίνοντας κοινό καλώδιο τροφοδοσίας που έρχεται απο την επαφη J006?
Θα στείλω περεταίρω πληροφορίες λίγο αργότερα στο ίδιο σχόλιο αν χρειαστεί!