Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gianndats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σ' ευχαριστώ πολύ.
    Επιχειρώ να αφαιρέσω την tcon για να εντοπισω τον κωδικου ανταλλακτικου ωστε να το παραγγειλω.
    Αφαιρεσα τις 2 βίδες που εχει το σιδερενιο προστατευτικό καπακι της tcon αλλα το καπακι δεν κουνιεται καθολου.
    Δε βλεπω να εχει αλλες βιδες.
    Υπαρχει καποιο τρικ;
    Μηπως πρεπει να κανω βιδες ολη τη σιδερενια πλατη πανω στην οποια βιδωνουν ολα τα υποσυστήματα;
    Ουτε το service manual περιγράφει πως αφαιρεις την tcon!
    Φίλτατοι δεν εχω καταφερει ακομη να αφαιρεσω την tcon, οση δυναμη και να βάλω δεν αφαιρειται το σιδερενιο προστατευτικο καπακι. Καμια ιδεα;

Το avatar του χρήστη lepouras
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Προεπιλογή

νομίζω ότι πρέπει να ξηλώσεις όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες για να φτάσεις τις βίδες που είναι πίσω στην λαμαρίνα αυτή .
    Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
    Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
    www.drakotrypa.gr

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lepouras Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομίζω ότι πρέπει να ξηλώσεις όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες για να φτάσεις τις βίδες που είναι πίσω στην λαμαρίνα αυτή .
    Είχες δίκιο φίλε μου. Ξεβίδωσα και ανασηκωσα όλο το σασί που συγκρατεί τις υπόλοιπες πλακέτες και ανακαλυψα 3 επιπλεον κρυφες βιδες που συγκρατουν το σιδερενιο καπακι της tcon και οι οποιες δε φαινόντουσαν με τιποτα. Και παλι λιγο με παιδεψε γιατι δεν ξεκολουσε το καπακι απ' την tcon, ειχαν γινει ενα λογω των thermal pads των ολοκληρωμενων της tcon που ειχαν κολλησει στο καπακι. Λοιπον το part number ειναι t370hw02 v402 και με ελάχιστη πρόχειρη αναζητηση διαπιστωνω οτι πωλείται σε αφθονια, original και αντίγραφο (τοποθετούμε αντίγραφο ή να κάνω πως δεν το βλέπω. Ομως πριν δώσω τα €50 πανω κατω που κοστίζει σκεπτομαι:

1. Μηπως να δοκιμασω να παω σε εναν επαγγελματία ηλεκτρονικο να μου επισκευάσει το tcon; Ο φιλος και συντοπίτης RADIO6146KISAMOS στο post #8 έγραψε ότι χρειαζεται αλλαγή το AS15-F το οποιο υπαρχει ως ανταλλακτικο σε αστεία τιμη (€1 στο ebay! και €6,5 από Ελλάδα). Σκεφτομαι λοιπον να το παραγγειλω και να παω σε εναν επαγγελματια να μου το αντικαταστησει. Βέβαια, αν τελικά δεν έφταιγε αυτο το AS15-F τότε θα έχω πετάξει καμια 30€ τουλάχιστον...

2.
    Σίγουρα είναι στην tcon το πρόβλημα; Υπαρχει σοβαρή πιθανότητα να φταίει τελικά το τροφοδοτικό ή η κεντρική πλακέτα; Αντιλαμβανομαι οτι μεσω internet σοβαρη διαγνωση δε μπορει να κανει καποιος, αλλα αν γενικα η πιθανοτητα αυτη ειναι πολυ μικρη τοτε την αγνοω.

Ακούω γνώμες!

IMG_20181210_174116.jpgIMG_20181210_175219.jpgIMG_20181210_175549.jpgIMG_20181210_175315.jpgIMG_20181210_175240.jpg
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianndats : 10-12-18 στις 19:54

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε Γιάννη,
    από το site : https://elektrotanya.com/samsung_t37.../download.html
    κατεβαίνει το σχηματικό της T-Con : T370HW02 της SAMSUNG που μάλλον είναι αυτή που φοράει κι η τηλεόρασή σου.
    Για να δεις αν το IC : AS15F είναι το U500 που αναγράφει το σχηματικό πάνω στη πλακέτα σου πρέπει από το τετράγωνο
    smd ολοκληρωμένο 4 Χ 12 pins να ξεκολλήσεις προσεκτικά το γκρι pad και να το διαβάσεις.
    Τ΄ ολοκληρωμένο αυτό αντικαθίσταται με σταθμό θερμού αέρα και πάρα πολύ προσεκτική εργασία που την κάνει έμπειρος
    τεχνικός.
    Αντ΄ αυτού θα σου πρότεινα ν΄ αγοράσεις τη T-Con Board από το site : https://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-T-...LHzJ:rk:1:pf:0
    στη τιμή των 35€ με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά.
    Την αντικαθιστάς και πιστεύω ν΄ επανέλθουν κανονικά τα χρώματα στην τηλεόρασή σου.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Γιάννη,
    από το site : https://elektrotanya.com/samsung_t37.../download.html
    κατεβαίνει το σχηματικό της T-Con : T370HW02 της SAMSUNG που μάλλον είναι αυτή που φοράει κι η τηλεόρασή σου.
    Για να δεις αν το IC : AS15F είναι το U500 που αναγράφει το σχηματικό πάνω στη πλακέτα σου πρέπει από το τετράγωνο
    smd ολοκληρωμένο 4 Χ 12 pins να ξεκολλήσεις προσεκτικά το γκρι pad και να το διαβάσεις.
    Τ΄ ολοκληρωμένο αυτό αντικαθίσταται με σταθμό θερμού αέρα και πάρα πολύ προσεκτική εργασία που την κάνει έμπειρος
    τεχνικός.
    Αντ΄ αυτού θα σου πρότεινα ν΄ αγοράσεις τη T-Con Board από το site : https://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-T-...LHzJ:rk:1:pf:0
    στη τιμή των 35€ με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά.
    Την αντικαθιστάς και πιστεύω ν΄ επανέλθουν κανονικά τα χρώματα στην τηλεόρασή σου.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Σ' ευχαριστω και παλι Δημήτρη.
    Θα παραγγείλω αλλη t-con να τελειωνω!
    Το link που μου εστειλες ειναι original μεταχειρισμενη και τη φοβάμαι, ενω εδώ τη βρίσκω καινούρια original στα 35gbp (38€) αλλά με πολύ χαμηλό feedback πωλητή. Τη βρισκω κι εδω στα 43$ (37€) αλλά τα φοβάμαι τα site εκτός ebay.
    Από που θα το αγόραζες εσύ μετά από τα σχόλια μου;
    Σ' ευχαριστω.

Μέλος
    Όνομα
    παναγιωτης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από p270 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα προιοντα του ebay να φοβασαι ποιο πολυ ,γνησια και νεα απο ebay λιγο δυσκολο παρε αυτη που εδειξε ο δημητρης
    Σ' ευχαριστω για το χρόνο σου.
    Μου γραφεις να φοβαμαι τα προϊοντα του ebay και τραυτόχρονα προτεινεις το link του Δημήτρη που ειναι απ το ebay!
    Μας μπερεδεύεις λιγάκι

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας