Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Ο συνεργάτης (ψυκτικός ) θα παραμείνει στο κατάστημα και δεν θα χάσει πελάτες . Γιατί πρέπει να πούμε και κάποιες αλήθειες , ο τεχνικός έκανε σωστά την δουλειά του , όπως προβλεπόταν στις συγκεκριμένες συνθήκες (αλλαγή αισθητήρα σένσορ και μάλιστα εντόπισε πρόβλημα κλαπέτου !!!!!.).
Μέχρι και ο φίλος μας Tipos αμφέβαλλε κάθετα σε αυτό !!! και αργότερα συμφώνησε ότι δεν αποκλείεται !!!
Το λάθος του ήταν στο να μην απαντά στον πελάτη . Δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλός τεχνικός (το θέμα ή ο ισχυρισμός ότι τοποθέτησε ανάποδα την φτερωτή ανεμιστήρα είναι απλός εικασία από πλευράς πελάτη , ή νόμισε ότι έκανε κάτι τέτοιο ) . Οι δυσκολίες του επαγγέλματος ψυκτικού δεν είναι παρόμοιες με ενός ηλεκτρονικού που του πας όλη την π.χ. τηλεόραση στο εργαστήριο για να κάνει άνετα όλες τις απαραίτητες ενέργειες ) αν ίσχυε η ίδια περίπτωση άνεσης εργαστηρίου και στον συνεργάτη , θα είχε εκτελέσει σωστά το έργο του και είμαι σίγουρος για αυτό .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 22-11-18 στις 00:08
Αυτό ακριβώς !!!Το λάθος του ήταν στο να μην απαντά στον πελάτη .
Οσο δεν θα σηκώνει τηλέφωνο στον κάθε ένα πελάτη που τον αναζητεί, τόσο θα απομακρύνεται ο ίδιος απ τους πελάτες του. Αυτό εννοούσα, και στόμα με στόμα στο τέλος θα μείνει με τους φίλους του.Δεν ασχολήθηκα ούτε σχολίασα το ¨¨υποτιθέμενο λάθος στην επισκευή¨¨Εξ αιτίας τέτοιου γεγονότος χωριανός μου υδραυλικός έχασε τη δουλειά στην δική μου οικοδομή 3000 ευρώ λόγω του ότι δεν σηκώνει τηλέφωνο την οποία έδωσα αλλού κι ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει. Εγώ καυτηρίασα ακριβώς την ενόχληση του εν λόγω φίλου κι όχι αν η φτερωτή ήταν έτσι κι έπρεπε να μπει αλλιώς.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Giianni (23-11-18)