Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου....ζεστανα λίγο την μικρή πλακέτα της οθόνης αλλά το πρόβλημα συνέχιζε...όπως είπα και πιο πάνω τυχαία ανακάλυψα ότι η εικόνα πάει να ερθη όταν σηκώνω απτή μια πλευρά του πλαίσιου την τηλεόραση..έτσι κούνησα λοιπόν την τηλεόραση πάνω κάτω η εικόνα επανήλθε..αλλά με ασπρες γραμμές και έκανε συνέχεια άσπρα κύματα..πιάνοντας το πλαίσιο της τηλεόρασης καλυτερευε όσο παράξενο και αν ακούγεται έδωσα κάνα δυο σφαλιάρες χαλαρές στο πλαίσιο η εικόνα επανήλθε και διορθώθηκε τέλειος παραθέτω φωτό..
IMG_20181018_152901.jpg
Ξέρω μπακαλιστικος τρόπος είναι αυτός μα αφού δεν έβγαζα άκρη και μπορούσα να τη φτιάξω έτσι το έκανα έτσι...καμιά φορά ο μπακαλιστικος τρόπος είναι και πιο αποτελεσματικός αρκεί μετά από δύο τρεις μέρες να μην χαλάση και γίνω ρεζίλι...
Καμιά φορά τα χέρια είναι και τα καλύτερα εργαλεία..
Μάλλον πιστεύω ότι είναι αυτό που λέει ο φίλος di ca electronics..έκανε καλή επαφή η καλωδιοταινία και επανήρθε και δεν το κατάλαβα εγώ..η είναι απτή πλακέτα που έχει κάτω ακριβώς απτό πλαίσιο εκεί που καταλήγει η καλωδιοταινία..εξού και απτής σφαλιάρες συνήλθε..να δούμε μέχρι πότε...
Και πάλι ευχαριστώ για όλα...
Αν έχετε κάτι να προσθέσετε παρακαλώ προσθέστε...
Να το έχω υπόψη..

Απάντηση με παράθεση