ο ηχος ακουγεται απο τα καναλια?
ο ηχος ακουγεται απο τα καναλια?
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Δεν Μπένη ούτε στα κανάλια...δεν υπακούει σε καμία εντολή..
Λοιπόν..υποψιαζομουν τη πλακέτα της οθόνης μια μικρή πλακέτα..όπως έχω την τηλεόραση ξαπλωμένη μπρούμυτα κάνω την κίνηση να σηκώσω την τηλεόραση απτην αριστερή πλευρά και επανήρθε η εικόνα αλλά Κόλλιας εκεί.οταν τη ξεπλωνω ξανά χαλάει η εικόνα η θα βγάλει μπλε η άσπρη οθόνη..την ξανά σηκώνω απτή αριστερή πλευρά της οθόνης απτό πλαίσιο της τηλεόρασης και ξανά επανέρχεται η εικόνα..
Άρα δεν πρέπει να φταίει η πλακέτα της οθόνης.
Το μυαλό μου πάει σε κάποιο στραβωμα μάλλον που όταν τη σηκώνω ισιωνη και όταν την αφήνω ξανά στραβωνει και για αυτό χαλάει..
Τη λέτε κάθε γνώμη δεκτή sos
Και επίσης πως μπορώ να βρω ανταλλακτικά π.χ πλακετα ολόκληρη για τη συγκεκριμένη τηλεόραση..
Απτό aliexpres μπορω?? δέχεται με αντικαταβολή???
Εφόσον συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, σε πρώτη φάση, έλεγξε όλες τις επαφές σου και ιδίως τις συνδέσεις μεταξύ των διάφορων πλακετών μεταξύ τους και ιδιαίτερα τις καλωδιοταινίες. Στην ανάγκη, βγάλε τις από τις φύσες τους και ξανατοποθέτησε τις όλες να δεις αν θα φτιάξει.
Φίλε Γιώργο,
το σύμπτωμα που αναγράφεις χωρίς να θέλω να σ΄ απογοητεύσω είναι μάλλον πιο σοβαρό
κι ίσως δεν ωφελήσει η λύση που προτείνει ο συνάδελφος Μανώλης.
Έχω την εντύπωση και μακάρι να πέφτω έξω, ότι φταίνε τα flex καλώδια που πηγαίνουν τ΄
οπτικό σήμα από τη T-con Board στο panel και τ΄ οποία είναι πρεσαριστά σ΄ αυτό.
Λύσε το πλαίσιο του panel και με κάποιο τρόπο αν μπορέσεις και στριμώξεις την αριστερή
flex οριολωρίδα μεταξύ του σημείου συγκόλλησής της και του πλαισίου πιθανόν να σου έρθει
εικόνα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης