Μπορείς να μας πεις ποια ήταν η απόδοση του ψυγείου πριν την επίσκεψη του 1ου τεχνικού , αλλά και πιο πριν την διαρροή (πιθανότατα πριν κάτι μήνες ) καλή και άμεση ψύξη? / μάζευε πάγους στο στοιχείο? κτλ (την αλήθεια , όχι κρυφτούλια ).
Μπορείς να μας πεις ποια ήταν η απόδοση του ψυγείου πριν την επίσκεψη του 1ου τεχνικού , αλλά και πιο πριν την διαρροή (πιθανότατα πριν κάτι μήνες ) καλή και άμεση ψύξη? / μάζευε πάγους στο στοιχείο? κτλ (την αλήθεια , όχι κρυφτούλια ).
Sorry το έστειλα διπλό το μήνυμα.
Το ψυγείο δούλευε ικανοποιητικά στους 4-6 βαθμούς βαριά 7 το καλοκαίρι με τις έντονες ζεστες έχοντας τον θερμοστάτη ΠΑΝΤΑ χειμώνα καλοκαίρι στο 6. Το μάξιμουμ 8 έχει Ξαφνικά δεν έκανε την ανάλογη ψύξη κ έφτανε στα 18!!!! Επειδή έχει ανεμιστήρα κ είναι «κριμένα» τα στοιχεία δεν παρατηρούσα πάγο κλπ άλλωστε κάτω στο λεκανακι δεν κατέβαζε νερά η ανεπαίσθητα που εξατμιζόταν κλπ… ήρθε ο 1ος έβαλε υγρά… ξανά γύρω στο 13-14, άλλαξε το κάτω φιλτρακι, του έδωσε για ένα διάστημα αυξημένη υγρά (δεν κατάλαβα γιατί) ξανά εκεί οι βαθμοί. Βρίσκει από τα πολλά μια διαρροή στο στοιχείο, το κολλαει και….ολο το βράδυ να είχε 27 με 28 βαθμούς έχοντας βάλει υγρά. Λέει θα αλλάξουμε το στοιχείο. Πάνε πάνω από 3 εβδομάδες περίπου κ….οσο τον είδατε εσείς τον τεχνικό τον είδα κ εγώ με χαζές δικαιολογίες στην αρχή στο τηλέφωνο κ μετά δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο.
Φωνάζω τώρα 2ον μαστορα….πριν λίγο για 3η φορά ήρθε αλλά επειδή είχε δουλειά θα έρθει το απόγευμα. ΞΑΝΑ γύρω στους 11-10 βαθμούς (σήμερα που είχε λίγο κρύο από τον καιρό έδειχνε 10 έχοντας ΟΛΟ το απόγευμα κ βράδυ να δουλεύει το ψυγείο φυσικά τελείως άδειο που ούτε την πόρτα να ανοίγω ΚΑΘΟΛΟΥ. Τόσο το στοιχείο, όσο κ πίσω δεν είχε καθόλου πάγο. Μου είπε ο τεχνικός να το βγάλω από την πρίζα κ θα έρθει το απόγευμα. ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ το ψυγείο. Πάνε έρχονται οι τεχνικοί κ ακόμη ΤΙΠΟΤΑ. Εν τω μεταξύ επαγγελματικό ψυγείο είναι κ μου έχει δέσει τα χέρια μη μπορώντας τα άλλα ψυγεία να ανταποκριθούν στην ποσότητα των προϊόντων. (σε αυτό το ψυγείο είχα τα τυριά).
Τι γνώμη έχετε;;; ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι σας λέω την αλήθεια, ποιος ο λόγος να κοροϊδεύω τον εαυτό μου καθΆ επέκταση λέγοντας αναληθή γεγονότα.
Ψυγείο τύπου κόκα κόλλας μονό από τα μεγάλα (όχι διπλό, μονό, μεγάλο)
Συμπέρασμα αποκλείουμε να έχει πεσμένο συμπιεστή ως πιθανότητα .Το ψυγείο δούλευε ικανοποιητικά στους 4-6 βαθμούς βαριά 7 το καλοκαίρι με τις έντονες ζεστες
Ωραίος . (αλλά θα έπρεπε μια καλή πλύση με την κατάλληλη μονάδα που προφανώς δεν την έχει ).άλλαξε το κάτω φιλτρακι,
Για κανένα λόγο δεν το κάνουμε αυτό .του έδωσε για ένα διάστημα αυξημένη υγρά (δεν κατάλαβα γιατί) ξανά εκεί οι βαθμοί.
Ως συνήθως ...Πάνε έρχονται οι τεχνικοί κ ακόμη ΤΙΠΟΤΑ
Μην με παρεξηγάς αλλά πολλές φορές οι πελάτες έχουν αυτήν την εμμονή νομίζοντας ότι αν παρουσιάσει το ιστορικό του ψυγείου ως "σπέσιαλ λειτουργικό " δεν θα τον "καρπαζώσει " πολύ ο τεχνικός και θα κάνει μόνο τα απαραίτητα αντί των υπερβολών .ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι σας λέω την αλήθεια, ποιος ο λόγος να κοροϊδεύω τον εαυτό μου καθΆ επέκταση λέγοντας αναληθή γεγονότα.
Κανονικά και οι 2 τεχνικοί δεν φταίνε , τους καταλαβαίνω γιατί επιχειρούν μια δύσκολη βλάβη σε εκτός έδρας χώρο , ίσως αν άφηνες την συσκευή στον χώρο τους να είχαν πιο καλά αποτελέσματα καθώς το επιβλέπουν και πιο σωστά από το να πηγαίνουν και να έρχονται .
Τελικά ήρθε αργά το μεσημέρι….. συμπλήρωσε λίγο υγρό. Κοίταξε προσεκτικά τις σωληνώσεις κτύπησε τόσο το πάνω στοιχείο όσο κ το κάτω κ αφού είδε για πολλαπλή φορά την πίεση ότι ήταν σταθερή….μου είπε «έκανα ότι μπορούσα, αν μέχρι το βράδυ δεν κατεβασει….δεν γίνετε τίποτα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το πάνω στοιχείο γιατί το πρόβλημα μπορεί να είναι στο κάτω στοιχείο ή ακόμη ενδιάμεσα σε κάποια σωλήνα….»
Φιλτρακι έχει αλλάξει (το κάτω) δυο φορές!!!
Τόσο το πάνω όσο κ το κάτω στοιχείο δείχνουν ότι δουλευουν….απο κει κ πέρα δεν σηκώνει άλλη εργασία, κ ούτε τίποτα άλλο…..
Πίεση εργασίας από μένα δεν έχει, απλά του είπα χαλαρά φτιαχτω δίχως άγχος. Δεν μπορεί να το πάρει στο εργαστήριο του γιατί δεν έχει φορτηγό.
Το έχω 3 ώρες κ έχει δείξει μόνο 14 βαθμούς!!! ΕΣΚΑΣΑ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΨΥΓΕΙΟ;;;;
Δυστυχώς το ψυγείο δεν σώθηκε! Τον έβαλα να ξανά κάνει καθαρισμό με κενό αέρος 30 λεπτά με το ρολόι (29 για την ακρίβεια, άλλαξε το φίλτρο από κάτω ξανα…..κ δυστυχώς μετά από 15 ώρες συνεχούς λειτουργιάς 12-11 βαθμούς έφτασε η ψύξη…. Με νέα ψυχτικά υγρά!
Πλέων στρέφομαι για αγορά καινούργιου€¦.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 1kost1 : 28-09-18 στις 09:08
¶λλο το κενό αέρος και άλλο η πλύση σωληνώσεων.
Το κενό αέρα το κάνουν γιατί πρέπει να αφαιρεθεί ο αέρας προτού βάλει υγρά .
Σε περίπτωση μιας τρύπας σε σωληνώσεις , υπάρχει υποψία να έχει εισχωρήσει υγρασία ή να έχει κατάλοιπα λαδιών που εμποδίζουν την καλή κυκλοφορία του ψυκτικού κυκλώματος , σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται άλλη μονάδα που είναι για την πλύση καθαρισμό σωληνώσεων. Καμιά σχέση με την μονάδα κενού .
Για να μην σε χουφτώνουν , στην θέση σου θα ρωτούσα που είναι οι τεχνικοί που καταγίνονται μόνο με αυτά τα ψυγεία (π.χ. από την εταιρία που τους διαθέτει τα συγκεκριμένα ψυγεία / που δεν είναι ιδιοκτησίας σου το ψυγείο ) . Αυτοί σίγουρα θα έχουν και τηλέφωνα των πιο εξυπηρετικών τεχνικών για την περίπτωση .
Το ψυγείο το είχα αγοράσει μεταχειρισμένο από Αθήνα από μικρή αγγελία, πριν 3-4 χρόνια (κ πολλά λέω) δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα κ είχε μαμά μοτέρ. Βέβαια ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο, το έβαψα κλπ κ τώρα δυστυχώς πάω πλέων για καινούργιο! Βρήκα κάτι μεταχειρισμένα σε μέτρια κατάσταση μεταξύ 350 ευρώ από αγγελία κ από κατάστημα (με ψυγεια επαγγελαμτικα 500 ευρώ με ΦΠΑ (δίχως να κάνει «παιχνίδι» στο ΦΠΑ) 400+ΦΠΑ = 498 εεεε, βάζω άλλα τόσα κ έχω το κεφάλι μου ήσυχο!
Κακά τα ψέματα δεν μπορώ εφ ευθέως να υποδείξω πώς να κάνει ο τεχνικός την δουλειά του με τα πλυσίματα κ τα κενά, γιατί παρεξηγείται! Του λέω 2-3 για να μην με παιρναει τελείως αγράμματο! βλέπω το αποτέλεσμα. Στον 1ο δεν έδωσα τίποτα από χρήμα γιατί εξαφανίστηκε κ στο 2ο ένα 20 αρι για το ψυκτικό υγρό. Είναι από της δύσκολες βλάβες!