Το ψυγείο δούλευε ικανοποιητικά στους 4-6 βαθμούς βαριά 7 το καλοκαίρι με τις έντονες ζεστες έχοντας τον θερμοστάτη ΠΑΝΤΑ χειμώνα καλοκαίρι στο 6. Το μάξιμουμ 8 έχει Ξαφνικά δεν έκανε την ανάλογη ψύξη κ έφτανε στα 18!!!! Επειδή έχει ανεμιστήρα κ είναι «κριμένα» τα στοιχεία δεν παρατηρούσα πάγο κλπ άλλωστε κάτω στο λεκανακι δεν κατέβαζε νερά η ανεπαίσθητα που εξατμιζόταν κλπ… ήρθε ο 1ος έβαλε υγρά… ξανά γύρω στο 13-14, άλλαξε το κάτω φιλτρακι, του έδωσε για ένα διάστημα αυξημένη υγρά (δεν κατάλαβα γιατί) ξανά εκεί οι βαθμοί. Βρίσκει από τα πολλά μια διαρροή στο στοιχείο, το κολλαει και….ολο το βράδυ να είχε 27 με 28 βαθμούς έχοντας βάλει υγρά. Λέει θα αλλάξουμε το στοιχείο. Πάνε πάνω από 3 εβδομάδες περίπου κ….οσο τον είδατε εσείς τον τεχνικό τον είδα κ εγώ με χαζές δικαιολογίες στην αρχή στο τηλέφωνο κ μετά δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο.
Φωνάζω τώρα 2ον μαστορα….πριν λίγο για 3η φορά ήρθε αλλά επειδή είχε δουλειά θα έρθει το απόγευμα. ΞΑΝΑ γύρω στους 11-10 βαθμούς (σήμερα που είχε λίγο κρύο από τον καιρό έδειχνε 10 έχοντας ΟΛΟ το απόγευμα κ βράδυ να δουλεύει το ψυγείο φυσικά τελείως άδειο που ούτε την πόρτα να ανοίγω ΚΑΘΟΛΟΥ. Τόσο το στοιχείο, όσο κ πίσω δεν είχε καθόλου πάγο. Μου είπε ο τεχνικός να το βγάλω από την πρίζα κ θα έρθει το απόγευμα. ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ το ψυγείο. Πάνε έρχονται οι τεχνικοί κ ακόμη ΤΙΠΟΤΑ. Εν τω μεταξύ επαγγελματικό ψυγείο είναι κ μου έχει δέσει τα χέρια μη μπορώντας τα άλλα ψυγεία να ανταποκριθούν στην ποσότητα των προϊόντων. (σε αυτό το ψυγείο είχα τα τυριά).
Τι γνώμη έχετε;;; ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι σας λέω την αλήθεια, ποιος ο λόγος να κοροϊδεύω τον εαυτό μου καθΆ επέκταση λέγοντας αναληθή γεγονότα.
Ψυγείο τύπου κόκα κόλλας μονό από τα μεγάλα (όχι διπλό, μονό, μεγάλο)