Σελίδα 12 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 117 από 117

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Προεπιλογή

Καλησπέρα στο forum και εμένα έκαψε πλακέτα μόλις τελείωσε η εγγύηση,την άλλαξα 240€ όλα μαζί (η εταιρεία δεν αναγνωρίζει τίποτα) και ο τεχνικός μου είπε οτι πρέπει να ακολουθούμε το πρόγραμμα κιλών του κατασκευαστή οπώς αναγράφεται στο βιβλιαράκι σελ.40 (μόνο το cotton είναι για 12 kg) γιατί εαν βάζουμε πολλά κιλά σε πρόγραμμα για λίγα κιλά επειδή έχει λίγο χρόνο, η πλακέτα στέλνει volt για τα κιλά που ειναι το πρόγραμμα και έτσι να ζορίζεται με αποτέλεσμα αν γίνει 1,2,3 φορές αυτή η υπέρβαση να καίγεται η πλακέτα.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Λιγακη χαζη η απαντηση τους.ξερω κατι LG 15κιλα που τους πινουν το αιμα 360 μερες το χρονο20 ωρες το 24ωρο και μεχρι να κλεινει η πορτα.Δεν εχουν βγαλει τιποτα τετοιο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Γιώργο καλησπέρα, δεν ισχύει αυτό που σου λένε, η πλακέτα με μαθηματική ακρίβεια καίγεται κάθε 25-26 μήνες , είναι θέμα προβληματικής πλακέτας το έχω ψάξει πάρα πολύ και το αναφέρουν και σε ξένα forum. Προσωπικά μου κάηκε στους 26 μήνες την πρώτη φορά πλήρωσα τεχνικό όπως και εσύ πληρώνοντας 250 ευρώ (2 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης), μετά από 2 χρόνια την καίει για δεύτερη φορά την έφερα απο Γαλλία στα 140 ευρώ και την άλλαξα μόνος μου, πραγματικά είναι πολύ εύκολο, την πλακέτα την καμένη την έχω κρατήσει και ψάχνουμε αλλάζοντας διάφορα (πυκνωτές, και άλλα) τα οποία είναι της τάξης των 2-3 ευρώ μέχρι να βρούμε τι είναι ακριβώς αυτό που καίγεται γιατί τον Απρίλιο κλείνει πάλι 2 χρόνια. Πλέον είναι γνωστό ότι η πλακέτα χαλάει γιατί είναι προβληματική απο κατασκευή της και παθαίνει υπερθέρμανση. Το μεγάλο πρόβλημα με την εταιρία είναι ότι δεν αναγνωρίζει την αστοχία υλικού και ποτέ δεν έκανε ανάκληση προιόντος και αντικατάσταση του εν λόγω υλικού (σε παγκόσμιο επίπεδο βέβαια) το οποίο αυτό που λέω το έχουν επισημάνει πολλοί και όχι μόνο από Ελλάδα. Για αυτό και εγώ έχω βάλει φραγμό σε οποιοδήποτε προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας (τηλεοράσεις, κινητά, κτλ) γιατί ειλικρινά δεν σέβεται τους πελάτες της.

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιγακη χαζη η απαντηση τους.ξερω κατι LG 15κιλα που τους πινουν το αιμα 360 μερες το χρονο20 ωρες το 24ωρο και μεχρι να κλεινει η πορτα.Δεν εχουν βγαλει τιποτα τετοιο.
    Φυσικά και είναι χαζή 100% η απάντησή τους.Αγοράστε Wirlpool για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικά και είναι χαζή 100% η απάντησή τους.Αγοράστε Wirlpool για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο.
    Και σε αυτα ο καδος ειναι κολλητος.τι κανεις ;για δυο ρουλεμαν και μια τσιμουχα το πετας;
    Το οτι τα LG ειναι made in korea για μενα λεει κατι παραπανο.εχω ανοιξει και απο το ενα και απο το αλλο.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Και στα ανταλλακτικα φθηνοτερα και με διαφορα τα LG.Προσωπικη αποψη,δεν θελω να επηρεασω κανενα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαριος
    Περιοχή
    Ρέθυμνο

Προεπιλογή

Εχω επισκευασει μερικες πλακετες με τετοιο προβλημα. Οποιος θελει να μου στειλει pm.

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε αυτα ο καδος ειναι κολλητος.τι κανεις ;για δυο ρουλεμαν και μια τσιμουχα το πετας;
    Το οτι τα LG ειναι made in korea για μενα λεει κατι παραπανο.εχω ανοιξει και απο το ενα και απο το αλλο.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.Και στα ανταλλακτικα φθηνοτερα και με διαφορα τα LG.Προσωπικη αποψη,δεν θελω να επηρεασω κανενα.
    Δεν είναι κολλητός ο κάδος στα ακριβά μοντέλα. Πέρισυ ήταν η τελευταία φορά που άλλαξα σε Wirlpool δύο ρουλεμάν μαζί με την τσιμούχα και λάστιχο πόρτας , όλα μαζί 85 ευρώ.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 2101112

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  2. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  3. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο