Γιώργο καλησπέρα, δεν ισχύει αυτό που σου λένε, η πλακέτα με μαθηματική ακρίβεια καίγεται κάθε 25-26 μήνες , είναι θέμα προβληματικής πλακέτας το έχω ψάξει πάρα πολύ και το αναφέρουν και σε ξένα forum. Προσωπικά μου κάηκε στους 26 μήνες την πρώτη φορά πλήρωσα τεχνικό όπως και εσύ πληρώνοντας 250 ευρώ (2 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης), μετά από 2 χρόνια την καίει για δεύτερη φορά την έφερα απο Γαλλία στα 140 ευρώ και την άλλαξα μόνος μου, πραγματικά είναι πολύ εύκολο, την πλακέτα την καμένη την έχω κρατήσει και ψάχνουμε αλλάζοντας διάφορα (πυκνωτές, και άλλα) τα οποία είναι της τάξης των 2-3 ευρώ μέχρι να βρούμε τι είναι ακριβώς αυτό που καίγεται γιατί τον Απρίλιο κλείνει πάλι 2 χρόνια. Πλέον είναι γνωστό ότι η πλακέτα χαλάει γιατί είναι προβληματική απο κατασκευή της και παθαίνει υπερθέρμανση. Το μεγάλο πρόβλημα με την εταιρία είναι ότι δεν αναγνωρίζει την αστοχία υλικού και ποτέ δεν έκανε ανάκληση προιόντος και αντικατάσταση του εν λόγω υλικού (σε παγκόσμιο επίπεδο βέβαια) το οποίο αυτό που λέω το έχουν επισημάνει πολλοί και όχι μόνο από Ελλάδα. Για αυτό και εγώ έχω βάλει φραγμό σε οποιοδήποτε προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας (τηλεοράσεις, κινητά, κτλ) γιατί ειλικρινά δεν σέβεται τους πελάτες της.