Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αρχικά όπως είπα και εγώ νόμιζα ότι έφταιγε ο επιλογέας αλλά όταν έβγαλα το τζάμι και δούλευε με προβλημάτισε .
Ο επιλογέας φαίνεται παρακάτω φωτό
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αρχικά όπως είπα και εγώ νόμιζα ότι έφταιγε ο επιλογέας αλλά όταν έβγαλα το τζάμι και δούλευε με προβλημάτισε .
Ο επιλογέας φαίνεται παρακάτω φωτό
Σου είπαν ...Ο επιλογέας φαίνεται παρακάτω φωτό
Εννοεί εσωτερικά του κομβίουαν μπορείς βγάλε τον φωτογραφία να δούμε ποιόν έχει.
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Καλημέρα
αρχικά έλυσα την τράπεζα των εστιών ,( είναι χωριστό κομμάτι )επειδή είναι πιο εύκολο , για να κάνω εκεί τις μετρήσεις .
Ο επιλογέας βρίσκεται πάνω στο φούρνο ο οποίος πρέπει να βγει για να λυθεί γιαυτό προσπάθησα να κάνω τις μετρήσεις πάνω στις εστίες αλλά «δυστυχώς» εκείνη την στιγμή λειτουργούσε κανονικά.
Εχθές που το χρησιμοποίησε η γυναίκα μου για να μαγειρέψει, λειτούργησα μία φορά και μετά ξανά το ίδιο πρόβλημα .
Γι’αυτό ρώτησα αν το αναποδογύρισμα των εστιών και η επαναφορά τους μπορεί να σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα που να λύθηκε εκείνη τη στιγμή προσωρινά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bialex : 20-07-18 στις 09:01
Δεν μπορεί ένα αναποδογύρισμα να σου κάνει τέτοια διαφορά
Στην εστία αν κοπεί η αντίσταση δεν επανέρχεται , τώρα αν κάπου υπάρχει κάποιο χαλαρό καλώδιο και με το αναποδογύρισμα έκανε επαφή στιγμιαία δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε από τη φωτογραφία
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!