Άποψη μου είναι ότι και αυτές είναι μια από τα ίδια με τις άλλες κουζίνες , επειδή έχουν βάλει την νέα μόδα με εξωτερικούς ανεμιστήρες για να ψύχουν εξωτερικά τον χώρο για προστασία υπερθέρμανσης .
Να μην πω ότι τις έχουν κάνει ακόμη χειρότερες από απόψεως κατανάλωσης?
Από ότι έχω καταλάβει , έχουν κάνει τους φούρνους ακόμη πιο ισχυρούς με ισχυρότερες αντιστάσεις (για να δείξουν προς τα έξω στο καταναλωτικό κοινό πόσο "γρήγορες" είναι σε απόδοση ) . Αλλά αυτό είναι άλλο τόσο λάθος , γιατί έτσι πολλαπλασιάζεις τις θερμικές απώλειες έστω και με προσθήκη εξωτερικών ανεμιστήρων.
Θα συμφωνήσω ότι έτσι πρέπει να είναι . Αν κάποιος την πατήσει , θα την πατήσει αν δεν έχει αντιληφθεί ότι η "κοινή" αντίσταση που χρησιμοποιεί δεν είναι ικανή να ξεπεράσει κάποια θερμοκρασιακά όρια . (σύμφωνα με το παράδειγμα που είπα παραπάνω για τις αντιστάσεις που το σύρμα τους 1) πυρακτώνεται ή 2) όχι ..... που στην περίπτωση 2) μπορεί να πέσει στην παγίδα ότι δήθεν η αντίσταση του δεν "ανεβάζει " άλλο ή περισσότερο θερμοκρασία , ακριβώς επειδή δεν πυρακτώνεται .... αρκεί αυτή να μην έχει ξεπεράσει τα κατώτερα όρια των θερμοκρασιών που μας ενδιαφέρει να πετύχουμε .Για τις αντιστασεις ,η αποδοση τους ειναι 1:1.Οποτε δεν υπαρχει καλυτερη ή χειροτερη.
Ή αλλιώς για να το καταλάβουμε καλύτερα , αυτή η κοινή αντίσταση (που δεν πυρακτώνεται ) μπορεί να μην είναι ικανή να διορθώνει τις τρέχουσες θερμοκρασιακές εξωτερικές απώλειες της κουζίνας .
Εδώ δροσούλα με χύμα απευθείας ρεύμα μην το παραλείψουμε και αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=o0GtBT3DPkk





Απάντηση με παράθεση