Σας ευχαριστώ όλους και απαντώ σε όλους . Όχι δεν σβήνει το ενδεικτικό led κι αυτό είναι το παράξενο , όταν δε επανέλθει το ρεύμα , λειτουργεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα . Οπότε λειτουργεί σαν να μπαίνει στην διαδικασία energy saver . Αγόρασα το UPS από τον Κωτσόβολο τον Αύγουστο του 15' . Είχε μέσα ένα μικρό CD πανομοιότυπο με αυτό που αγόρασα το 12'από το ΠΛΑΊΣΙΟ/TURBOX . Και στα 2 CD αναγράφεται , "Apply to the following Operation Sytems..." όμως το Windows 7 , που έχω δεν συμπεριλαμβάνεται . Ναι έβαλα το καλώδιο που συνδέει τον ΗΥ με το UPS . Θα πειραματισθώ αργότερα βγάζοντάς το , αν εν τω μεταξύ δεν βρω λύση . Ναι τροφοδοτώ ανέκαθεν την οθόνη με ξεχωριστή πρίζα , επειδή μου είπαν(νομίζω από το ΠΛΑΙΣΙΟ) , ότι τραβάει πολύ ρεύμα και δεν ενδείκνυται . Έβαλα 2 πανομοιότυπες μπαταρίες με τις προηγούμενες , που αγόρασα απ'αυτή την ιστοσελίδα : https://www.batterypro.gr/ell/produc...-7.0AH-SPA12-7 Οι SUNLIGHT , εξ'όσων γνωρίζω , παράγονται από εργοστάσιο του Γερμανού , ο οποίος Γερμανός/Cosmote , ειρήσθω εν παρόδω , τις πουλάει πολύ ακριβότερα , 19€ εκάστη ..

Απάντηση με παράθεση