Αλλιώς το αντιλαμβάνεται κανείς αυτό το "ζεμάταγε" . (συγκρίνοντας τεχνικό με όποιον τυχόντα ) . Από πλευράς σου θα έπρεπε να δώσεις σημασία στις θερμοκρασίες θαλάμου κατάψυξης (αν κυμαίνονται στα φυσιολογικά άνω και κάτω όρια αυτών των θερμοκρασιών ) αλλά και αν οι χρόνοι On - Off του μοτέρ για κατάψυξη είναι οι λογικοί (π.χ. σε On δουλεύει για 2-3 ώρες κτλ ενώ θα έπρεπε να δουλεύει κατά πολύ λιγότερο κτλ ) .
Θεωρώ πολύ σημαντικό την παρακολούθηση θερμοκρασιών σε ζωντανό χρόνο , γιατί αυτό δείχνει και τον υγιή "καθρέφτη" της πραγματικότητας της απόδοσης του ψυγείου. Τουλάχιστον αυτά μπορεί να τα παρακολουθεί ένας μη τεχνικός για να έχει και μια μερική σωστή γνώμη του αν λειτουργεί σωστά . Τώρα επειδή κάποιος "ζεματίστηκε " με το άγγιγμα κάποιου μοτέρ , δεν επιβεβαιώνει την πραγματικότητα .