Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zevage Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω νομιζα οτι μπαινει σε λειτουργία οταν κλεινει ο φουρνος για να διώχνει την εσωτερική θερμοκρασία και να κρυώνει ο φούρνος ομαλά.
    Λες οταν κρυώσει τελείως να μπαινει σε λειτουργία το ανεμιστηράκι?
    Εγω νομιζα οτι μπαινει σε λειτουργία οταν κλεινει ο φουρνος
    Όχι , είτε κατά την διάρκεια λειτουργίας του φούρνου , είτε κατά το εθελούσιο σταμάτημα της λειτουργίας της κουζίνας , ο ανεμιστήρας θα δουλεύει ως ανεξάρτητος έως ότου κρυώσει ο θάλαμος ικανοποιητικά . (ίσως να ήταν σωστή η εργασία που έγινε , αλλά λανθασμένα δεν είχες υπόψιν ότι πρέπει να περιμένεις και αρκετό χρόνο π.χ. 10 - 15 λεπτά κτλ).

Λες οταν κρυώσει τελείως να μπαινει σε λειτουργία το ανεμιστηράκι?
    το αντίθετο

Οταν ειναι σε λειτουργια ο φούρνος, το ανεμιστηράκι δουλεύει. Οταν τον κλείνω σταματάει.
    Αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό ως δήλωση προς εμάς , π.χ. να το έβαλες (θερμοστάτη) σε χαμηλή θερμοκρασία 50C (και που είναι κάτω του ορίου για το θερμικό ασφαλείας , οπότε και θα σταματήσει ο ανεμιστήρας άμεσα , επειδή το θερμικό "θεωρεί" ότι η θερμοκρασία στον θάλαμο "επιτεύχθηκε " και είναι χαμηλή).
    Άποψη μου δηλ είναι ότι όπως τα λες στο #28 , έκανες σωστή δουλειά , αλλά κεκτημένης της δικής σου αντίληψης / βιασύνης θεώρησες ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως , μη δίνοντας περισσότερο χρόνο για να το διαπιστώσεις.

Μέλος
    Όνομα
    Ζάχος
    Περιοχή
    Λαμία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι , είτε κατά την διάρκεια λειτουργίας του φούρνου , είτε κατά το εθελούσιο σταμάτημα της λειτουργίας της κουζίνας , ο ανεμιστήρας θα δουλεύει ως ανεξάρτητος έως ότου κρυώσει ο θάλαμος ικανοποιητικά . (ίσως να ήταν σωστή η εργασία που έγινε , αλλά λανθασμένα δεν είχες υπόψιν ότι πρέπει να περιμένεις και αρκετό χρόνο π.χ. 10 - 15 λεπτά κτλ).

το αντίθετο

Αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό ως δήλωση προς εμάς , π.χ. να το έβαλες (θερμοστάτη) σε χαμηλή θερμοκρασία 50C (και που είναι κάτω του ορίου για το θερμικό ασφαλείας , οπότε και θα σταματήσει ο ανεμιστήρας άμεσα , επειδή το θερμικό "θεωρεί" ότι η θερμοκρασία στον θάλαμο "επιτεύχθηκε " και είναι χαμηλή).
    Άποψη μου δηλ είναι ότι όπως τα λες στο #28 , έκανες σωστή δουλειά , αλλά κεκτημένης της δικής σου αντίληψης / βιασύνης θεώρησες ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως , μη δίνοντας περισσότερο χρόνο για να το διαπιστώσεις.
    Εβαλα το φουρνο στο μεγιστο (275C). Μολις κρύωσε (μετα απο 40 min) πηρε μπροστα το ανεμιστηράκι οντας ο φουρνος κρυος. Ειναι σίγουρα κλειστου κυκλωματος.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας