Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Κώστας Κ. (02-06-18)
Στο παρελθόν πριν βάλλω νέα τρόφιμα έθετα σε λειτουργία το superfrost, ταυτόχρονα και όχι σε στιλ προετοιμασίας απο πριν. Αυτό ήταν αρκετό και όσο κι αν το φόρτωνα σε μια μέρα το πολύ, έφτανε στους -27! Αυτός ήταν ο λόγος που το πίεσα στην παρούσα φάση. Βέβαια είναι φανερό ότι έγινε το σοκάρισμα που χαρακτηριστικά αναφέρεις Πέτρο. Το θέμα είναι αν η βλάβη είναι οριστική και θα δουλεύει παλεύοντας από δω και πέρα..... Δεν ξέρω δηλαδή πως θα συμπεριφερθεί αν του βάλω νέα τρόφιμα για κατάψυξη. Ο "ψυκτικός" που έφερα γνωμάτευσε ότι το μοτέρ μετά απο 30 χρόνια λογικό είναι να έχει φυσιολογική φθορά, πράγμα που κι εγώ δέχτηκα..... Τι κάνω τώρα είναι το θέμα....
Έστω και συμφωνήσουμε ότι στα υπογραμμισμένα έντονα παραπάνω είναι η γνωμάτευση σωστή (από πλευράς του συγκεκριμένου τεχνικού) , τότε με το που προσπαθεί να σου βάλει υγρά φαίνεται ότι σε κοροϊδεύει διπλά (αυτό το αντιλαμβάνονται αστραπιαία οι υπόλοιποι σωστοί τεχνικοί ). Διότι σε πεσμένο υποτίθεται συμπιεστή , σε καμιά περίπτωση δεν καλυτερεύουν τα πράγματα ακόμη και να τοποθετηθούν σωστής ποσότητας υγρά .
Την απάντηση στο #3 (και αφού του εξηγήσεις το ιστορικό από τον προηγούμενο τεχνικό).Τι κάνω τώρα είναι το θέμα....
Κώστας Κ. (03-06-18)
Το θέμα είναι πάλι σε ποιόν ψυκτικό θα πέσω..... Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιον για να μη ψάχνω στα τυφλά;
τι φρεον εβαλε ειμαι περιεργος!! πιθανον r12 να ειχε το ψυγειο