Το όνομα του συγκεκριμένου ψυκτικού πρέπει να γίνει δημοσία δημοσίευση προς αποφυγή καταστροφών των υπολοίπων.
Και εξηγώ
Εν αρχή ην ο λόγος και ο λόγος ήταν ότι είχες ένα άψογα λειτουργικό ψυγείο . (-27 και επειδή "σοκαρίστηκε " το ψυγείο με την νέα εισαγωγή κρεάτων , ήταν απόλυτα φυσιολογικό οι -21 βαθμοί ) .
Μετά μπαίνει ο "εν αρχή ην το χάος" που όχι μόνο δεν σου πρόσφερε τίποτα , αλλά έχει και το θράσος να σου προτείνει να πάρεις άλλο (για να καλύψει μελλοντικά και την παρούσα εργασία του που τυχόν δεν θα πήγαινε καλά !).
Μπορεί τώρα να έφτασε στους -19 αλλά αυτό δεν σημαίνει με σιγουριά ότι όλα πάνε καλά , εξαιτίας των 10 ημερών που έκανε για να πάει από -8 στους -19 . Που μπορεί να σημαίνει ότι κατάφερε να το κάνει το ψυγείο πιο αδύναμο από ότι ήταν και τώρα δουλεύει / παλεύει το ψυγείο περισσότερο χρόνο από πριν για να καταφέρει μετά βίας τους -19 βαθμούς .
Αυτό που έπαθες με την νέα εισαγωγή κρεάτων ή όποιων άλλων αναλώσιμων λέγεται "σοκάρισμα" , ακόμη μεγαλύτερο είναι στις ζεστές ημέρες . Άλλωστε θα το έχετε ακούσει πολλαπλές φορές από κατασκευαστές που προτείνουν προτού την 1η εισαγωγή των όποιων αναλώσιμων , να βάλουμε το ψυγείο να δουλέψει ένα 24 ώρο να "γεμίσει " καλά με ψύξη το ψυγείο , και μετά να προστεθούν τα αναλώσιμα , και αν είναι δυνατόν τμηματικά και χρονικά.