Ε καλα τωρα...βρήκαμε τη λύση....όλοι για ψυγείο πάνε....
Μάλλον συνήλθε.
Έχεις πάνω τωρα θερμόμετρο να δεις τι δείχνει;
Ε καλα τωρα...βρήκαμε τη λύση....όλοι για ψυγείο πάνε....
Μάλλον συνήλθε.
Έχεις πάνω τωρα θερμόμετρο να δεις τι δείχνει;
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Κώστας Κ. (02-06-18)
Κατα τη γνωμη μου αυτο το ψυγειο δεν το πετας,βρισκεις εναν καλο ψυκτικο και το επισκευαζεις εστω και σαν δευτερο ψυγειο.Το καινουργιο που θα παρεις,οποιο και αν ειναι αυτο,δεν προκειται να κρατησει χροννια και θα σε ταλαιπωρει συνεχως με βλαβες.
Κώστας Κ. (02-06-18)
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Κώστας Κ. (02-06-18)
Στο παρελθόν πριν βάλλω νέα τρόφιμα έθετα σε λειτουργία το superfrost, ταυτόχρονα και όχι σε στιλ προετοιμασίας απο πριν. Αυτό ήταν αρκετό και όσο κι αν το φόρτωνα σε μια μέρα το πολύ, έφτανε στους -27! Αυτός ήταν ο λόγος που το πίεσα στην παρούσα φάση. Βέβαια είναι φανερό ότι έγινε το σοκάρισμα που χαρακτηριστικά αναφέρεις Πέτρο. Το θέμα είναι αν η βλάβη είναι οριστική και θα δουλεύει παλεύοντας από δω και πέρα..... Δεν ξέρω δηλαδή πως θα συμπεριφερθεί αν του βάλω νέα τρόφιμα για κατάψυξη. Ο "ψυκτικός" που έφερα γνωμάτευσε ότι το μοτέρ μετά απο 30 χρόνια λογικό είναι να έχει φυσιολογική φθορά, πράγμα που κι εγώ δέχτηκα..... Τι κάνω τώρα είναι το θέμα....
Έστω και συμφωνήσουμε ότι στα υπογραμμισμένα έντονα παραπάνω είναι η γνωμάτευση σωστή (από πλευράς του συγκεκριμένου τεχνικού) , τότε με το που προσπαθεί να σου βάλει υγρά φαίνεται ότι σε κοροϊδεύει διπλά (αυτό το αντιλαμβάνονται αστραπιαία οι υπόλοιποι σωστοί τεχνικοί ). Διότι σε πεσμένο υποτίθεται συμπιεστή , σε καμιά περίπτωση δεν καλυτερεύουν τα πράγματα ακόμη και να τοποθετηθούν σωστής ποσότητας υγρά .
Την απάντηση στο #3 (και αφού του εξηγήσεις το ιστορικό από τον προηγούμενο τεχνικό).Τι κάνω τώρα είναι το θέμα....
Κώστας Κ. (03-06-18)
Το θέμα είναι πάλι σε ποιόν ψυκτικό θα πέσω..... Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιον για να μη ψάχνω στα τυφλά;
τι φρεον εβαλε ειμαι περιεργος!! πιθανον r12 να ειχε το ψυγειο
Το όνομα του συγκεκριμένου ψυκτικού πρέπει να γίνει δημοσία δημοσίευση προς αποφυγή καταστροφών των υπολοίπων.
Και εξηγώ
Εν αρχή ην ο λόγος και ο λόγος ήταν ότι είχες ένα άψογα λειτουργικό ψυγείο . (-27 και επειδή "σοκαρίστηκε " το ψυγείο με την νέα εισαγωγή κρεάτων , ήταν απόλυτα φυσιολογικό οι -21 βαθμοί ) .
Μετά μπαίνει ο "εν αρχή ην το χάος" που όχι μόνο δεν σου πρόσφερε τίποτα , αλλά έχει και το θράσος να σου προτείνει να πάρεις άλλο (για να καλύψει μελλοντικά και την παρούσα εργασία του που τυχόν δεν θα πήγαινε καλά !).
Μπορεί τώρα να έφτασε στους -19 αλλά αυτό δεν σημαίνει με σιγουριά ότι όλα πάνε καλά , εξαιτίας των 10 ημερών που έκανε για να πάει από -8 στους -19 . Που μπορεί να σημαίνει ότι κατάφερε να το κάνει το ψυγείο πιο αδύναμο από ότι ήταν και τώρα δουλεύει / παλεύει το ψυγείο περισσότερο χρόνο από πριν για να καταφέρει μετά βίας τους -19 βαθμούς .
Αυτό που έπαθες με την νέα εισαγωγή κρεάτων ή όποιων άλλων αναλώσιμων λέγεται "σοκάρισμα" , ακόμη μεγαλύτερο είναι στις ζεστές ημέρες . Άλλωστε θα το έχετε ακούσει πολλαπλές φορές από κατασκευαστές που προτείνουν προτού την 1η εισαγωγή των όποιων αναλώσιμων , να βάλουμε το ψυγείο να δουλέψει ένα 24 ώρο να "γεμίσει " καλά με ψύξη το ψυγείο , και μετά να προστεθούν τα αναλώσιμα , και αν είναι δυνατόν τμηματικά και χρονικά.