Υπάρχουν βιοτεχνίες επισκευής μεγαφώνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν θες κάτι οικονομικο.Αν και η εταιρία που ξέρω είναι Θεσσαλονικη.Αν θες να δώσω τηλέφωνο.
Υπάρχουν βιοτεχνίες επισκευής μεγαφώνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν θες κάτι οικονομικο.Αν και η εταιρία που ξέρω είναι Θεσσαλονικη.Αν θες να δώσω τηλέφωνο.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Σ' ευχαριστώ Δημήτρη. Για επισκευή ξέρω κι εγώ εδώ στη Καλλιθέα. Απλά έλεγα να ρωτήσω τη samsung και αν το κόστος είναι λογικό μήπως και τα πάρω αλλιώς θα ρωτήσω και για επισκευή. Σήμερα δεν τους πρόλαβα στη Service One λόγω ώρας...
Αν προχωρήσω σε καινούργια μάλλον πάω για pair... και για τα δύο υποθέτω και όχι μόνο το σκισμένο. Ποιά η γνώμη σας;
Aν βολεύει ο χώρος πιστεύω ότι καλύτερη λύση είναι εξωτερική πηγή (αν δεν έχεις ήδη κάποιο home cinema hifi Κλπ) ολο και περισσότερο κόσμο βλεπω να συνδεει την τηλεόραση ετσι και είναι λογικό γιατί οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν οβάλ ηχειάκια κακής ποιότητας με ήχο πολύ κάτω του μετρίου .
εγω βρηκα καποια που ηταν απο lg οχι οτι παιζει και μεγαλο ρολο απο χαλασμενες tv τα πατεντιασα και λιγο να χωρεσουν και ολα καλα ,κυκλοφορουν και στο ebay με κανα 15ευρω αλλα ισως εχουν πολλα μεταφορικα για ρωτα και στο βασιλειαδη αφου εισαι καλλιθεα μηπωε εχει καποια
Ευχαριστώ παιδιά, ναι έχω σκοπό να ρωτήσω τον Βασιλειάδη. Το κατάστημα επισκευής ηχείων που ρώτησα πάντως, δυστυχώς δεν επισκευάζονται λόγω μεγέθους. Θα ρωτήσω σήμερα σε μαγαζιά ανταλλακτικών και από Δευτέρα και την ίδια τη Samsung έτσι για να συγκρίνω κιόλας..
Για δες τι κωδικο γραφουν τα ηχεια μηπως εχω το set μεταχειρισμενα απο κομενη τν, αν σε ενδιαφερει.