Μου έχει συμβεί σε επαγγελματικό A/V περιβάλλον και από τότε παίρνω μόνο τα συγκεκριμένα καλώδια.
Η διαφορά στα καλώδια φαίνεται και με ένα HDMI cable tester. Δεν είναι όλα ίδια!!!!
Μου έχει συμβεί σε επαγγελματικό A/V περιβάλλον και από τότε παίρνω μόνο τα συγκεκριμένα καλώδια.
Η διαφορά στα καλώδια φαίνεται και με ένα HDMI cable tester. Δεν είναι όλα ίδια!!!!
στην περίπτωση την δική μου .. όταν μπαίνει σε λειτουργία το μοτέρ του ψυγείου ..έρχεται παράσιτο ,στην οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα ...η τηλεόραση είναι CRT ...σε σύνδεση ψηφιακού δέκτη ..
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες βοήθειες
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
..ναι είναι στην ίδια γραμμή , το μυστήριο είναι ότι πριν μερικούς μήνες δεν παρουσίαζε κανένα παράσιτο ...
Έχει να κάνει είτε με την ενίσχυση του σήματος είτε με το αντιπαρασιτικό του δέκτη.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!