ειχες κανει δυο θεματα και σου ειχα απαντησει στο αλλο.
Πηγαινε σε ηλεκτρονικο για ελεγχο των triac και της τρφοδοσιας. Συνεχώς ενεργο μοτερ μπορει να ο κανει αυτο (πολυ χαμηλες θερμοκρασιες), χλασμενο ptc/ntc επίσης
ειχες κανει δυο θεματα και σου ειχα απαντησει στο αλλο.
Πηγαινε σε ηλεκτρονικο για ελεγχο των triac και της τρφοδοσιας. Συνεχώς ενεργο μοτερ μπορει να ο κανει αυτο (πολυ χαμηλες θερμοκρασιες), χλασμενο ptc/ntc επίσης
Και αν από λάθος είναι ενεργοποιημένο το "super" όπως φαίνεται στην μεσαία φωτογραφία .
Καλημέρα Ευχαριστώ για την απάντηση σας η ένδειξη Souper βγαίνει από μόνη της
Άνω κατεβάζω την ασφάλεια και με αφήνει να κάνω έλεγχο από τα Μπουτον μετά από κάποια δευτερόλεπτα δεν μου επιτρέπει
Σχετικά με τον συνάδελφο klik ,το site ονομάζεται howtofixit για και αυτό γίναμε μέλη
Εάν θέλεις να σου συστηθώ γιατί 2 φορές μου είπες να πάω σε ηλεκτρονικό και με προσβάλεις
Είμαι ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός σε Βιομηχανια εάν δεν ήμουν κάτι από τα προαναφερθέντα πως θα πως θα επισκεύαζα το ψυγείο .
Επίσης το ψυγείο είναι δικό μου αλλά δεν γνωρίζω κάποιες λεπτομέρειες γιατί κάποια πράγματα πως τα ανοίγεις για να μη το σπάσεις πρέπει κάποιος που δουλεύει MIELE συσκευές και γνωρίζει π.χ. σε αλλά ποστ δείχνεται μέχρι με φωτογραφία ποιος πυκνωτής έχει διαρροή
Για αυτό σε παρακαλώ εάν γνωρίζεις σχετικά με το miele διάβασε το αρχικό post και αν θες απάντησε μου ανάλογα προς Θεου δεν σε μαλωνω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELEGEO : 11-01-18 στις 10:15
Από το λιτό των φωτογραφιών θα έλεγα να δεις από το πίσω μέρος του ψυγείου αν υπάρχει περίπτωση να έχει συρταρωτό ταβάνι για να βγει εκείνο και να έχεις πρόσβαση από την πίσω πλευρά για να φτάσεις στο καντράν .Επίσης το ψυγείο είναι δικό μου αλλά δεν γνωρίζω κάποιες λεπτομέρειες γιατί κάποια πράγματα πως τα ανοίγεις για να μη το σπάσεις
Το καντράν ήταν σπασμένο και πριν την πτώση τάσης?
Καλημερα το καντραν ηταν σπασμενο απο πριν απο την πορτα για αυτο γραφω για ρυθμιση της πορτας
οι φωτογραφιες της πλακετας ειναι απο πανω θα το ξανα ανοιξω για να δω αλλα μαλλον ανοιγει απο μπροστα και πισω ειναι η πλακετα
του καντραν
Εαν δης στην φωτο εχω προχωρησει εχω βγαλει τα 2 ακραια πλαστικα καπακια αυτο που ειναι προς το ανοιγμα της πορτας και αυτο ειναι ραγισμενο για αυτο το ερωτημα ειναι παιρνει καποια ρυθμιση ο μεντεσες και απο που σε ευχαριστω γιατο user manual αν εχεις technical manual και αυτο δεκτο.
Το καντραν πρεπει να εχει καποιο κολπο για ανοιξει η πρωτη μασκα η διαφανη και να βγαλω την πλακετα απο πισω για να την δουμε
Παντως η πλακετα στην φωτο ειναι και τροφοδοσιας και μαλλον η εμπρος πλακετα ειναι σεταρισματος θερμοκρασιων ενδειξεων και πιθανον συνδεεται και ο αισθητηρας θερμοκρασιας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELEGEO : 11-01-18 στις 10:15
Δεν το πιστευω σε ενα ολοκληρο φορουμ με τεχνικους με χιλιαδες post να μη γνωριζουν κατι για αυτον τον ψυγειο καταψυκτη η παρομοιο μοντελο και να μη παιρνεις βοηθεια απο πουθενα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELEGEO : 13-01-18 στις 10:37