Ήθελα να αλλάξω και την πολυουρεθάνη στην πλάτη αλλά κόλλησα στη σχάρα... αυτή πώς βγαίνει, μου λες; Δε λυγίζουν τα σωληνάκια καθόλου, φοβάμαι να πιέσω μην τα σπάσω ή τα τσακίσω...
Ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως!
Ήθελα να αλλάξω και την πολυουρεθάνη στην πλάτη αλλά κόλλησα στη σχάρα... αυτή πώς βγαίνει, μου λες; Δε λυγίζουν τα σωληνάκια καθόλου, φοβάμαι να πιέσω μην τα σπάσω ή τα τσακίσω...
Ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως!
Ψάξε στο διαδίκτυο για την "σχάρα " που αναφέρεις σε φωτογραφίες για να καταλάβουμε , ιδέα δεν έχουμε τι είναι η σχάρα σε μη no frost ψυγείο.
Η σχάρα:
![]()
Δύσκολα όταν έχει και 2 μοτέρ , ισχύει ότι λέει και στο #2. Να σιγουρέψεις ότι δεν θα πέσει περισσότερο από τις 45 μοίρες . Π.χ. σε τοίχο σταθερά και από όσα περιθώρια μένουν θα γίνουν εργασίες . Διαφορετικά σε ψυκτικό να σου βγάλει τα υγρά και την σχάρα και το ανάποδο .
Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο , έστω και βγάλεις όλη την άχρηστη μόνωση , πως θα βγει η μόνωση από το πάτωμα ? που επίσης θα έχει ποτιστεί σε χειρότερο βαθμό και εκεί καραδοκεί λαμαρίνα .
Κανονικά θα απαιτούσε πολύχρονο στέγνωμα στον ήλιο ή άλλη μέθοδο (βγάζοντας μόνο επιφανειακά το χαρτόνι) . Κατόπιν προσπάθειες να μην πειραχτεί η δικιά του μόνωση , ξανακλείνεις με χαρτόνι μετά το στέγνωμα και πάνω από χαρτόνι κάποιο σπρέι σιλικόνης .
Αν επιχειρούσα να αλλάξω μόνωση , θα προσπαθούσα να την αφαιρέσω με "τετραγωνισμένη " διαμόρφωση. Έτσι ώστε στο τέλος να μην βάλω πολυουρεθάνη από φιάλη , αλλά έτοιμη πλάκα πολυουρεθάνης (οικοδομών την πράσινη ?) και συμπληρωματικά μόνο η πολυουρεθάνη από φιάλη .