Δεν εχω παρακολουθησει ολο το θεμα αλλα πιστευω οτι αφου μια δουλευει-μια δεν δουλευει οι επαφες εχουν ακομη λιγο "ψωμι" οποτε βαζοντας το ρελε θα αποδεσμευτουν απο το ρευμα που τις ζοριζει και μαλλον θα εχεις αποτελεσμα..
Δεν εχω παρακολουθησει ολο το θεμα αλλα πιστευω οτι αφου μια δουλευει-μια δεν δουλευει οι επαφες εχουν ακομη λιγο "ψωμι" οποτε βαζοντας το ρελε θα αποδεσμευτουν απο το ρευμα που τις ζοριζει και μαλλον θα εχεις αποτελεσμα..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Θα έπρεπε όταν έκανες το bypass τεστ , εκτός του να δεις αν κάνει στύψιμο (με άδειο κάδο ) να δοκιμαστεί και γεμάτο (για να σε προλάβω σε τυχόν άσκοπη αγορά χρονοδιακόπτη) . Και έχει αδυναμία το μοτέρ να γυρίσει με δύναμη.εν το μεταξυ χθες το βραδυ που εβαλα πλυντηριο,τα εστιψε κανονικα.
Σημερα ξαναεβαλα εννοειτε με ρουχα ,αλλα τιποτα!
Οπως και ναχει ,η αλλαγη χρονοδιακοπτη ειναι μονοδρομος.
Η φισέτα προς μοτέρ και οι χρωματισμοί των καλώδιων είναι σωστή? Γιατί όσο αφορά το στύψιμο μόνο η μία φορά είναι η σωστή και έχει την πλήρη δύναμη . (είναι το καλώδιο από πυκνωτή και που συνεχίζει προς την σύνδεση με μοτέρ με την κύρια περιέλιξη των γρήγορων στροφών ) αν τα έχεις βάλει ανάποδα δεν είναι το ίδιο .
Αλλιώς μπορείς να το καταλάβεις (για την σωστή φορά στο στύψιμο) από το κάτω μέρος του κάδου όπου βγαίνει η φυσούνα προς αντλία .
Η φυσούνα έχει μια κατεύθυνση προς αντλία (μπορεί να είναι δεξιά ή αριστερά ) .
Πρέπει το κάτω μέρος του τυμπάνου που περιστρέφεται να έχει την ίδια φορά προς την κατεύθυνση της ροής της φυσούνας προς αντλία . Αν γυρίζει το τύμπανο αντίθετα της ροής της φυσούνας , τότε έχεις κάνει κάποιο λάθος .
Πετρο,χθες το βραδυ που εστιψε ηταν με ρουχα,και πηγαν ολα οκ
σημερα το πρωι παλι με ρουχα και δεν...
αλλα και με αδειο καδο που εκανα τεστ πριν λιγες μερες,μια γυριζε ο καδος στο στηψιμο και μια οχι.
οσο για το αν εχω μπερδεψει τα καλωδια,οχι δεν εχω πειραξει τιποτα,και τον πυκνωτη που αλλαξα εξ αρχης,εβγαζα-εβαζα καλωδιο.
τι στο καλο δυο καλωδια ηταν!
g.pol
Ηρθε το ανταλακτικο,τοποθετηθηκε και ολα οκ.δουλευει πολυ καλα.
Να σας ευχαριστησω και παλι για το ενδιαφερον σας στο θεμα μου.
Εμαθα και καποια πραγματα παραπανω.
Παρ'ολα αυτα θα ηθελα να μοιραστω την ανησυχια μου,για τον παλιο χρονοδιακοπτη.
Εκατσα και τον ελυσα,ειδου τα αποτελεσματα:
20171026_160114.jpg 20171026_160536.jpg20171026_161245.jpg 20171026_161900.jpg
καθως επισης και τα καλωδια που φευγουν προς τη φισα.
(το ροζ C3 και το γκρι A3 πανε στα ακρα του πυκνωτη 18mf)
τελικο.jpg μπορει να χρειαστουν για καποιο αλλο φιλο που θα χρειαστει κατι.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη G.POL : 26-10-17 στις 23:55
g.pol
Papas00zas (02-11-17)
Ωραίος ... τέτοιες πληροφορίες δεν έχει ούτε στο 11880 και είναι .... αδικαιολόγητοι .
G.POL (27-10-17)