Mαλλον θα εχει χαλασει το ασφαλιστικο/αντεπιστροφο του θερμοσιφωνα.
Mαλλον θα εχει χαλασει το ασφαλιστικο/αντεπιστροφο του θερμοσιφωνα.
goosey (19-10-17)
goosey (19-10-17)
Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
www.drakotrypa.gr
Εγραψα μαλλον γιατι απο αυτα που γραφεις δεν υπαρχει νοημα.Οποτε κατι εχεις παρατηρησει λαθος.
goosey (19-10-17)
To αντιλαμβάνομαι αυτό που λες, αλλά το ίδιο αισθάνθηκα κι εγώ οταν το είδα : Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα... Απο τις "μπλε" βρυσες ζεστό και απο τις "κόκκινες" κρύο...
Nόμιζα οτι καποιος μου κάνει φάρσα.
Κι ολο αυτό εντελώς ξαφνικά και όχι όλες τις ώρες.
Άρα όπως καταλαβαίνεις εδω δεν υπάρχει λάθος στην παρατήρηση μου.
Απο την άλλη, να συμβαίνει και κάτι άλλο ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ στα ανωτέρω, που δεν έχω αντιληφθεί ακόμη, φυσικά και μπορεί.
Εχω μπει στη διαδικασία εδω κ 4 μέρες απο όταν το πρωτο-κατάλαβα, να ελέγχω συνέχεια τις ροές στις βρύσες.
Αυριο το πρωί θα μπορέσω να κάνω πλέον οπτικό έλεγχο και στην εγκατάσταση.
Για να πάρεις απαντήσεις πρέπει η ερωτήσεις να περιγράφουν την εγκατάσταση.
Και πως εξηγείς τα παρακάτω έντονα υπογραμμισμένα? (εννοείται δεν θα έπρεπε να έχει σχέση με το αντεπίστροφο/ που λογικά θα έπρεπε επίσης να βγαίνει ζεστό νερό).
Αυτό συμβαίνει σε μένα σε μία βρύση στο μπαλκόνι (που δεν είναι αναμεικτική / μόνο κρύα έξοδος) . Αλλά συμβαίνει όταν π.χ. λείψω από το σπίτι για μέρες και έχω κλείσει τον γενικό παροχής ύδρευσης .Ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει ξαφνική ανάποδη έξοδος νερού? Δηλ απο τον "κρύο" σωλήνα βγαίνει ζεστό (πάντως όχι καυτό όπως κανονικά) και απο τον "ζεστό" βγαίνει κρύο.
Στην επιστροφή μου στο σπίτι και ενώ ανοίγω την όποια "κρύα" βρύση (και ενώ έχω ξεχάσει να ανοίξω επίσης τον γενικό παροχής ) μου έρχεται ζεστό νερό στην "κρύα " βρύση .
Μπορεί να ισχύει το #2 , αλλά μπορεί ίσως να είναι ταυτόχρονα με χαμηλή πίεση δικτύου.
Και τα μέντιουμ βγάζουν χρήμα με αστοχία απαντήσεων άνω του 99% .... αφελείς να υπάρχουν.αν μπορούσε με ένα μήνυμα που διαβάζει να δώσει και σίγουρες απαντήσεις και να έχει σίγουρη διάγνωση τώρα θα ήταν πλούσιος....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-10-17 στις 00:57
goosey (19-10-17)
για να πηγαινει το ζεστο νερο στην πλευρα του κρυου επιστρεφει από την σωληνα που συνδέεται ο θερμοσίφωνας με το κρυο.Για να γινει αυτό πρεπει να εχει χαλασει το ανεπιστροφο που εχει το ασφαλιστικο.
για τα υπογραμμισμένα που λες βρηκα και για αυτό λυση :
'Εγραψα μαλλον γιατι απο αυτα που γραφεις δεν υπαρχει νοημα.Οποτε κατι εχεις παρατηρησει λαθος'
η χαμηλη πιεση τι σχεση μπορει να εχει με την επιστροφή ζεστου νερου στο δικτυο του κρυου?
μηπως η βρυσση της μπανιερας ειναι απλη ,δηλ με διακοπτη ζεστου κρυου και στην εξοδο του σπιραλ εχει διακοπτη;αν παραμμεινουν ανοικτα το ζεστο και το κρυο με κλειστο το διακοπτη του ντουζ ,τοτε μπορει να περναει το ενα στο αλλο.
goosey (14-11-17)