Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Νικο σαν μπερδεμενα τα λεει ο τεχνικος..
Μεταφερει τα εξαρτηματα που ειναι καλα σε αλλη πλακετα;;;;Και που την βρηκε αυτη την αλλη πλακετα;;Και αυτη η πλακετα ειχε μερικα εξαρτηματα καλα και θα συμπληρωσει και μερικα απο την δικια σου;Μηπως παει να σε πιασει λιγο;
Η αντιπροσωπεια δεν κανει λαθος αφου σου εστειλε και το σχεδιαγραμμα..Το ερωτημα ειναι αλλο:Εισαι σιγουρος οτι φταιει η πλακετα(φυσικα και δεν εισαι αφου ακους και κανεις οτι σου πουνε οι διαφορι "τεχνικοι" ).
Και αν αλλαχθει και φταιει κατι αλλο;Η αντιπροσωπεια δεν θα την παρει πισω και θα σου μεινει..
Γνωμη μου ειναι να ψαξεις καλα για εναν σοβαρο τεχνικο μηπως και βγαλεις ακρη..
ή άσε τον τεχνικό να αλλάξει..... επισκευάσει..... προσπαθήσει τέλος πάντων ...... κι αν σε 20 ημέρες δεν παρουσιάσει πρόβλημα τότε τον πληρώνεις. Αφού σου δίνει το δικαίωμα της δοκιμής τότε κάντο και βάλε και 10 ημέρες ακόμη ....δεν έγινε τίποτε...έτσι δεν έχεις να χάσεις τίποτε.