ακριβώς ειναι σαν να μην την μετράει οσο και να την ζορίσω. (μέχρι να σκάσουν οι σωλήνες) όμως θα βγάλει σφάλμα αν δει οτι ο κάδος δεν γεμίζει γρήγορα-παροχή, καθόλου/παροχή-μπιπ-stop και αν καθιστερίσει να αδιάσει, έχει χάρτες για τα πάντα και αυτοριθμίζεται . δεν μεταβάλει τις στροφές της δεν ξέρω αν μπορούσε πριν να το κάνει.
(και) για άλλο λόγο θέλω το manual .:. αυτό το σπίτι δεν έχει instant bus όπως και καμία διάταξη απομώνωσης(εξωτερική εντολή) (?) .. κατι πιο περίεργο έχει παει στο μυαλό μου. σε λίγο κλείνω το μαγαζί. μου είναι αδύνατο να γράψω απο εδώ. θέλω να σιγουρευτώ οτι απλά κάπως -(κάποιος) δεν έχει μπει σε service mode .. θα ξαναβάλω την πλακέτα ισως απόψε. απλά εχώ αρχίσει να μην τα πάω καλά με τα νεύρα μου...
έχω ακούσει τόσα από 'επιστήμονες' που πλέον νομίζω οτι απλά όλοι προσπαθούν να κάνουν τα μαλιά μου να πέσουν πιο γρήγορα. το e18 αν: μετράει ταλάντωση νερού, ταχύτητα εκένωσης, αντίσταση ροής και μάλλον πολλά ακόμα .. με το δικό τους display ... σε εμένα ήταν επικαθίσεις στην αποχέτευση του οικίματος και όχι στο μηχάνιμα. γιαυτό το έσβηνα και ολα οκ.. αλλά δεν είναι τόσο απλό.
Σάκη ευχαριστώ. σε μερικές ώρες πάλι