Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 135

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη

Προεπιλογή

ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ LG18AΡIMIRROR.ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΠΡΟΒΛΗΜΑ CH21. ΒΓΑΖΕΙΑΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 2ΤΕΧΝΙΚΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΗΣ LG.OΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ή ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΑΝΩΉ ΑΝΤΛΙΑ ΠΑΝΩ. ΤΗΣ LGΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΑΚΕΤΑΠΑΝΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ninoalex Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ LG18AΡIMIRROR.ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΠΡΟΒΛΗΜΑ CH21. ΒΓΑΖΕΙΑΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ 2ΤΕΧΝΙΚΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΗΣ LG.OΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ή ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΑΝΩΉ ΑΝΤΛΙΑ ΠΑΝΩ. ΤΗΣ LGΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΑΚΕΤΑΠΑΝΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
    Welcome to the club .

Δες το δικό μου πρόβλημα και βγάλε συμπέρασμα. Με λίγα λόγια έχεις μπλέξει , ένα τελευταίο θέλω να κάνω και θα αγοράσω καινούργιο και σίγουρα όχι LG.

http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=70870

Συνέχεια θα σας ενημερώσω.

Εάν θέλεις να σου μιλήσω και για άλλο LG 24 που έχω παροπλίσει λόγω προβλήματος καλύτερα με ΠΜ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ηλιας
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sotron1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Welcome to the club .

Δες το δικό μου πρόβλημα και βγάλε συμπέρασμα. Με λίγα λόγια έχεις μπλέξει , ένα τελευταίο θέλω να κάνω και θα αγοράσω καινούργιο και σίγουρα όχι LG.

http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=70870

Συνέχεια θα σας ενημερώσω.

Εάν θέλεις να σου μιλήσω και για άλλο LG 24 που έχω παροπλίσει λόγω προβλήματος καλύτερα με ΠΜ.

ΤΟ προβλημα ch 21 to εχει ξαναεντωπισει κανεισ? Και για μενα to epomeno συγουρα όχι lg

Το avatar του χρήστη sotron1
    Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα, Περιστέρι.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ninoalex Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟ προβλημα ch 21 to εχει ξαναεντωπισει κανεισ? Και για μενα to epomeno συγουρα όχι lg
    Το πρόβλημα ch21 βάσει του service manual, είναι πλακέτα εξωτερική ή συμπιεστής αυτό θα το αποφασίσει ο τεχνίτης.
    Σε ένα 24 πού έχω και δεν λειτουργεί αυτή την στιγμή, όταν ειρθε από την αντιπροσωπεία ο τεχνίτης με τα χέρια στην τσέπη μου είπε πλακέτα για αρχή, μάλιστα, του λέω πόσο πάει η πλακέτα; απάντηση 300 ευρώ, καλά του λέω προχώρα .

Μετά από μία ημέρα φέρνει την καινούργια πλακέτα την βάζει επάνω και παπ.........άρια το μηχάνημα είχε το ίδιο πρόβλημα, συνεχίζοντας χωρίς να κάνει κάποιο έλεγχο- μέτρηση χωρίς εργαλεία αποφασίζει ότι τελικά φταίει ο συμπιεστής.

Πόσο πάει ρε μάστορα ; 300 ευρώ η απάντηση , δηλαδή ρε μάστορα τώρα θέλεις 600 ευρώ, γιατί ρε μάστορα δεν μου το είπες από την αρχή να το πέταγα.
    Ωραία του λέω αφού φταίει ο συμπιεστής και όχι η πλακέτα , πάρε πίσω την πλακέτα και να σού πληρώσω τον συμπιεστή.

Απάντηση αρνητική, δεν γίνεται γιατί την άνοιξα. Τέλος πάντων σκοτωθήκαμε με έβαλε να πάρω τα κεντρικά και αφού τα ακούσανε και αυτοί, συμφώνησαν να πάρουν την πλακέτα πίσω και να πληρώσω μόνο το ν συμπιεστή και έτσι έγινε.

Μετά από 2 χρόνια τι μηχάνημα ξαναχάλασε. Ξεκινάει να δουλεύει για κανά 5 λεπτο, κάνει ένα μούγγρισμα ο συμπιεστής και κόβει για να συνεχίσει πάλι μετά από κανά 10 λεπτο. αυτό το κάνει συνέχει, Επειδή την ιστορία την ξέρω πλακέτα ή συμπιεστής το παράτησα μέχρι να δω τι θα κάνω.

Καλή τύχη σου εύχομαι.

Παρόμοια Θέματα

1. Πλακετα κλιματιστικου HUALING
    από JOUN στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 20:19
  2. [Κλιματιστικό] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
    από jack40 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-08-12, 18:31
  3. [Κλιματιστικό] πλακετα για sharp inverter
    από γιωρυος στο forum Κλιματιστικό